Witam
Panowie mam problem z zawieszeniem w mojej D3 mianowicie w opcji zawieszenia nie aktywny jest dynamic i lift (swiecą na szaro )pozostałe dwie na czerwono jak powinny mimo tego zadna z nich nie dzała wyglada to tak jakby komputer czy sterownik nie dostawal wogóle zadnego sygnalu ,reset mmi nic nie pomaga vag i vas nie widzi niczego ,przekaznik prawdo podobnie ok bezpiecznik na pewno ok kompresor dziala poniewaz dzwigałem go manualnie z vas-a najepsze jest to ,że po odlączeniu akumulatora wszystk działa jak powinno sa 4 konfiguracje wszystko dziala wybieram co chce ruszam wyłancza sie lift i dynamic i znow lipa nic nie funkcjonuje . Moze wy macie jeszcze jakies pomysły z góry dzieki za pomoc
[D3 03 3.7MPI ] Brak opcji Dynamic i Lift
[D3 03 3.7MPI ] Brak opcji Dynamic i Lift
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2013, 10:07 przez myszaaa, łącznie zmieniany 4 razy.
vag lub vas wystarczy... adaptacja jest potrzebna gdy wymieniasz czujnika wysokości zawiasu/xenonu. jak nie działa regulacja to błąd się zapisze na pewno dodatkowo masz opcje testu elementów wykonawczych. brak ustawień zawieszenia może być powiązany z innym sterownikiem zrób pełen scan autka na pewno coś się ujawni
pozdrawiam Michał
pozdrawiam Michał
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.