[D3 04 4.2MPI ] Zmiana lamp tylnych USA-EU
[D3 04 4.2MPI ] Zmiana lamp tylnych USA-EU
Ktoś przerabiał ten temat? Pytam ponieważ mam mały problem :-> mianowicie wyieniłem lampy tylne karoseryjne i wywala mi błąd tylnych lamp na FISie trzeba coś kodować po wymianie lamp ? dodam że kierunek chodzi normalnie....a w środku pokazuje że szybko miga. Jakieś rady ?
..::LONGEEEEER::..
- Adrianplock
- Forum Audi A8
Witaj ja mam Lampy Poliftowe USA i jak je rozkleiłem to wogole nie mają pomaranczowego Paska ledowego albo ktoś je wymontował przedemną nie wiem
Kupiłem rozbite takie lampy po 100 zł sztuka i wlutowałem tam ten pasek od pamaranczowcyh kierunków i działa
kodowanie Nic nie dało a byłem nawet w serwisie
Kupiłem rozbite takie lampy po 100 zł sztuka i wlutowałem tam ten pasek od pamaranczowcyh kierunków i działa
kodowanie Nic nie dało a byłem nawet w serwisie
TYLKO V8
A jak dużo aut w USA ma fabrycznie pomarańczowe kierunkowskazy z tyłu?Adrianplock pisze:Witaj ja mam Lampy Poliftowe USA i jak je rozkleiłem to wogole nie mają pomaranczowego Paska ledowego albo ktoś je wymontował przedemną nie wiem
pomijając to pytanie....
Z tego co ja kojarzę to w A8D3 w tylnych lampach z USA nie ma pomarańczowego paska
Jak przekodujesz lampy na EU to będą pracować jak EU... ale nie na pomarańczowo bo diody w lampie są czerwoneAdrianplock pisze:kodowanie Nic nie dało a byłem nawet w serwisie
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Adrianplock