Posiadam audi a8 d3 4.0 tdi i mam kilka pytan do was, ekspertów

Mianowicie:
1. system audo bose, jednak grają tyko 2 głośniki lewe cykacze. Samochód miał kuku w lewy błotnik tylni i myślę że wzmacniacz był wymieniany, jak również taką skrzyneczka od mmi(procesor dzwieku?). Ma późniejsza datę produkcji niż był wyprodukowany samochód. Czy vghhgfg że wzmacniać jest uszkodzony, czy może potrzebuje adaptacji?
Jezeli tak to czy jest ktoś z okolic chrzanowa kto mógłby usunąć CP?
2. Mój samochód jest z niemiec i ma webasto które pracuje, jednak nie ma możliwości żeby ustawić sobie ogrzewanie na dana godzinę, nie ma takiej opcji w setupie klimy. Czy jest możliwość dokodowanie tego kablem?
3. Zauważyłem że w mmi w zakładce car jest napisane air suspension - sport. Kiedy dam na LIFT samochód podnosi się, dam na comfort to samochod ustawi sie troszke nizej , jeżeli jednak dam na dynamic to samochód już niżej się nie opuszcza a na desce nie pojawia się zielona kontrola ze strzaleczka informująca o obniżeniu. A u mojego ojca w takim samym a8 samochód ma inna wysokość na każdym ustawieniu ( lift comfort dynamic) i świeci zielona kontrola. czy wszystko ok?
Na desce nie świecą się żadne błędy.
Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytania?
Pozdrawiam