Gdzie mozna wymiernie sprawdzic historie vin
Gdzie mozna wymiernie sprawdzic historie vin
Witam
Gdzie mozna sprawdzic historie serwisowa vin , te dekodery z netu to kicha nie ma tam czesto zadnych adnotacji co do serwisu .
Czy do sprawdzenia histori trzeba jechac do aso i musi byc wlasciciel auta ? Oraz czy to jest platne jesli tak to ile ?
Mowa o autach z europy nie z usa bo to wiadomo ze jest carfax
Gdzie mozna sprawdzic historie serwisowa vin , te dekodery z netu to kicha nie ma tam czesto zadnych adnotacji co do serwisu .
Czy do sprawdzenia histori trzeba jechac do aso i musi byc wlasciciel auta ? Oraz czy to jest platne jesli tak to ile ?
Mowa o autach z europy nie z usa bo to wiadomo ze jest carfax
-
- Super Klubowicz
Historia serwisowa to tylko ASO da 100% gwarancji na poprawność , usługa jest bezpłatna dla właściciela pojazdu , gdy jednak nie jesteś właścicielem to ten człowiek pomoże :
Sprawdzanie historii serwisowej samochód z grupy vag
e-mail: comoaligato@wp.pl
gg 5334754
Sprawdzanie historii serwisowej samochód z grupy vag
e-mail: comoaligato@wp.pl
gg 5334754
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
jesteś handlarzem że ci to przeszkadza ?? ja u gościa swoją niuńke sprawdzałem i jak to mówią będzie Pan zadowolony, koleżanka byłą na kupnie fury też zaciągłem info od como i wyszło że fura nastukane prawie 400 tysia a handlarz z RADOMIA w ogłoszeniu 200 tyś podawał....................aro51 pisze:Co naturalnie jest bezprawiem, ale w PL jakos to funkcjonuje. Udostepnianie danych osobom trzecim. Jeszcze kase na tym trzepia
chore to jest to że nie można takiemu oszustowi nic zrobić !!!
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Taa....puzzel1 pisze:http://allegro.pl/pakiet-informacji-o-p ... 34008.html
polecam
...czyli zapewne kolejna $na nasze konto otrzymujesz maila z ostatnim wpisem z historii auta .
Jeśli będziesz się chciał dowiedzieć więcej o aucie , czy jest bezwypadkowe , rozrząd , lub inne naprawy , to wtedy uzgadniamy szczegóły mailowo .
Black Cars Matters
-
- Super Klubowicz
dokladnie, tzn. pakiet podstawowy kosztuje 20-25zł, natomiast rozszerzony 35-40zl, jezeli sprawdzamy auto dla siebie, to zawsze warto doplacic pare zloty wiecej i wziąć rozszerzony pakiet, wtedy juz wiadomo wszystko kompletną historię auta (czy miało przygody itp), bo pakiet podstawowy obejmuje jedynie najwazniejsze informacje serwisowe i ostatnią wizytę w ASO
panowie muszę sprawdzić historię VIN autka Audi A6,kolega powyeżej :comoaligato@wp.pl
niema mozliwości już sprawdzenia historii Audi......
Kto to jeszcze ogarnia???
niema mozliwości już sprawdzenia historii Audi......
Kto to jeszcze ogarnia???