[D3 ALL ] Koszt zdjęcia CP Component Protection
[D3 ALL ] Koszt zdjęcia CP Component Protection
Witam
czy ktoś byl w ASO na zdjęcie CP z jakiegoś modułu lub czegoś ? ja musze zdjąć CP ze zmieniarki CD no i mam 2 opcje
ASO
taki spec który podobno to ogarnia z tym ze jak się go pytałem to chce za to 250zł o 2 dni roboty (co mi trochę się nie podoba, ten czas)
Jak to wygląda w ASO ?
czy ktoś byl w ASO na zdjęcie CP z jakiegoś modułu lub czegoś ? ja musze zdjąć CP ze zmieniarki CD no i mam 2 opcje
ASO
taki spec który podobno to ogarnia z tym ze jak się go pytałem to chce za to 250zł o 2 dni roboty (co mi trochę się nie podoba, ten czas)
Jak to wygląda w ASO ?
Re: Koszt zdjęcia CP Component Protection
Kolego aby ściągnąć CP to wystarczy 10minut:)mkbewe pisze:Witam
ASO
Jak to wygląda w ASO ?
Koszt u magika to 200-250zl
Pozdro
no właśnie a ten mi coś pierdzieli o wyjmowaniu gateway itd, nie zostawie swojego auta komuś na 2 dni na taką pierdołę na 2 dni bo facetowi nie ufam bo widziałem kilka razy jak sobie jeździ autami klientów co dla mnie jest nie dopuszczalne, 2 ściemnia z czase wykonania usługi, ceni się jak ASO, jak mi to w takich pieniądzach zrobią w ASO to po cholere szukać gdzie indziej, zadzwonię w poniedziałek i popytam jeszcze
-
- Super Klubowicz
Domyślam się. I pewno sporo tłumaczenia na policji i auto uziemieniem na dzień lub dwa.Marcin2013 pisze:Będzie duży problem w ASO jak się okaże że zmieniarka pochodzi z auta którego VIN widnieje w bazie aut skradzionych.
Ale nie dam auta komuś kto chce mi pół auta rozebrać i robotę która zajmuje 10min robić 2 dni.
Omijając wszelkie procedury ASO oraz wszelkich specjalistów od zdejmowania CP można przełożyć samą elektronikę odpowiedzialną za CP.... i nie potrzeba do tego niczego bardzo specjalistycznego tylko parę sprawnych rąk, trochę narzędzi i trochę wolnego czasumkbewe pisze:Domyślam się. I pewno sporo tłumaczenia na policji i auto uziemieniem na dzień lub dwa.
Ale nie dam auta komuś kto chce mi pół auta rozebrać i robotę która zajmuje 10min robić 2 dni.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
cenna informacja, ale mi nie działa zmieniarka od kąd kupiłem auto znaczy wywala mi na VCDS błąd od CP, przyczynyy nie znam i nie wiem czy zmieniarka jest z tego auta czy byla zmieniana czy co....FOSS pisze:Omijając wszelkie procedury ASO oraz wszelkich specjalistów od zdejmowania CP można przełożyć samą elektronikę odpowiedzialną za CP.... i nie potrzeba do tego niczego bardzo specjalistycznego tylko parę sprawnych rąk, trochę narzędzi i trochę wolnego czasu
CHyba zaryzykuje i pojadę do ASO
Właśnie mam to samo po wymianie zmieniarki to może wiesz który plik należy przelutować w cd w kessy tak robiłem i jest ok a jakoś w necie nie mogę znaleźć nic o zmieniarce . PozdrawiamFOSS pisze:Omijając wszelkie procedury ASO oraz wszelkich specjalistów od zdejmowania CP można przełożyć samą elektronikę odpowiedzialną za CP.... i nie potrzeba do tego niczego bardzo specjalistycznego tylko parę sprawnych rąk, trochę narzędzi i trochę wolnego czasu
łukasz88
Re: Koszt zdjęcia CP Component Protection
Jesli kolego nie zdjołeś jeszcze cp to Ci juto napisze co zrobić wraz ze zdjęciami ja wczoraj już sobie zdjąłem cp sam w garażu zajęło to parę minut zdjąłem tez przy okazji ze wzmacniaczamkbewe pisze:Witam
ASO
Jak to wygląda w ASO ?
Ostatnio zmieniony 03 sty 2016, 14:09 przez lukasz88, łącznie zmieniany 1 raz.
łukasz88
- orkaskawina
- Super Klubowicz