![]() |
![]() |
Szukam kogoś do wycięcia katalizatorów z Lubina dolnyśląsk
Szukam kogoś do wycięcia katalizatorów z Lubina dolnyśląsk
Szukam kogoś do wycięcia katalizatorów z Lubina bądź okolic (dolnyśląsk) auto audi a8 d3
Sterowane pilotem.
Chce serie mam serie chce rasowe V8 klikam pilota i mam rasowe V8.
Podjedz o 13 to zobaczysz ;-)
Co do katów to zastanów się... ja kiedyś wyciąłem w jednej V8 i odór spalin był nie do wytrzymania jak np stało się na światłach i wiatr zawiał....
A jak Ci cicho to srodkowy wywal ;-)
Chce serie mam serie chce rasowe V8 klikam pilota i mam rasowe V8.
Podjedz o 13 to zobaczysz ;-)
Co do katów to zastanów się... ja kiedyś wyciąłem w jednej V8 i odór spalin był nie do wytrzymania jak np stało się na światłach i wiatr zawiał....
A jak Ci cicho to srodkowy wywal ;-)
Robiłem takie tematy, również w swoim aucie.piter123 pisze:katy mam zapchane wiec muszę już wywalić, ile zaraz do pracy więc nie dam rady podjechać
Inna sprawa, że nie jestem zwolennikiem całkowitego wywalenia katalizatorów - w ich miejsce wstawiałem sportowe o zwiększonym przepływie.
Noi trzeba coś zrobić z drugimi sondami lambda bo inaczej błędy z nich raczej nie dadzą spokojnie jeździć.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
jest jakaś inna opcja wymiany oprócz opuszcznia silnika??FOSS pisze:Robiłem takie tematy, również w swoim aucie.piter123 pisze:katy mam zapchane wiec muszę już wywalić, ile zaraz do pracy więc nie dam rady podjechać
Inna sprawa, że nie jestem zwolennikiem całkowitego wywalenia katalizatorów - w ich miejsce wstawiałem sportowe o zwiększonym przepływie.
Noi trzeba coś zrobić z drugimi sondami lambda bo inaczej błędy z nich raczej nie dadzą spokojnie jeździć.