pacjent a8 3.7 aqg 99 lift
jak w temacie zgodnie ze sztuką wymiany kpl. rozrządu osobie która ma doswiadczenie w pracy z tymi silnikami
oferty prosze kierowac na PW
pozdrawiam
szukam w kujawsko-pom. zaufanej osoby ktora wymieni rozrząd
Re: szukam w kujawsko-pom. zaufanej osoby ktora wymieni rozr
szczerze polecam, korzystam:karhu pisze:pacjent a8 3.7 aqg 99 lift
jak w temacie zgodnie ze sztuką wymiany kpl. rozrządu osobie która ma doswiadczenie w pracy z tymi silnikami
pozdrawiam
https://pl-pl.facebook.com/pages/catego ... 344280586/
Re: szukam w kujawsko-pom. zaufanej osoby ktora wymieni rozr
przejrzałem troche tych ich "usterek" w jak by nie patrzeć w miare nowych samochodach i wtedy właściwie doceniam swoje ponad 20 letnie audi z przebiegiem niemal 300tys kmwalus30 pisze:szczerze polecam, korzystam:karhu pisze:pacjent a8 3.7 aqg 99 lift
pozdrawiam
https://pl-pl.facebook.com/pages/catego ... 344280586/
-
- Forum Audi A8
Serwis
Moja A8 4.2 serwisuje w Bydgoszczy rozrząd klocki oleje itp wymieniam w serwisie „V8” na ul koronowskiej spokojnie wygooglujesz numer do właściciela serwisu. Robią tylko audi vwi skode
dziękuję za odp.
Czy zmienia rozrząd na blokadach? widział ktoś na swojej audi?
Chyba będe jednak zmuszony jechać do Pana Marka do Pruszcza Gd. gdzie wymieniałem zawieszenie , coś zaczeło mi "skrzypieć" z lewej strony w przednim zwieszeniu które było wymienione na nowe niespełna 20.000km temu??
Myle HD kpl. + nowe dedykowane amortyzatory Sachs...
Ech...
Chyba będe jednak zmuszony jechać do Pana Marka do Pruszcza Gd. gdzie wymieniałem zawieszenie , coś zaczeło mi "skrzypieć" z lewej strony w przednim zwieszeniu które było wymienione na nowe niespełna 20.000km temu??
Ech...
Jedź na Szajnochy, bliżej nie znajdziesz osoby , która robi wszystko legalnie online z Audi.karhu pisze:dziękuję za odp.
Ech...