[D3 ALL ] Component protection-czy tylko ASO??
-
- Forum Audi A8
[D3 ALL ] Component protection-czy tylko ASO??
witam
w innym wątku opisywałem, jak to zrobiłem aktualizację MMI i przestały mi działać niektóre głośniki. Na 99% chodzi o component protection-czy tylko aso może zdjąć tą blokadę, czy może da się to ogarnąć vag'iem??
w innym wątku opisywałem, jak to zrobiłem aktualizację MMI i przestały mi działać niektóre głośniki. Na 99% chodzi o component protection-czy tylko aso może zdjąć tą blokadę, czy może da się to ogarnąć vag'iem??
Ostatnio zmieniony 15 lut 2011, 09:17 przez szoszon1983, łącznie zmieniany 2 razy.
- club-iguana
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
Hehe , ludzie to maja fantazje , dla regionu Lodzkiego jestem wstanie zdjąć ochronę komponentów dla wielu urządzeń (niestety nie wszystko sie da) poza ASO w Audi A8 , A6 , Q7, jak rownież pełna profesjonalna diagnostyka VAG i VAS dla klubowiczów.club-iguana pisze:W tym ukrytym menu jest zaznaczone CP. Pełna funkcjonalność? Hmmm, fakt może nie albo to wina starego softu, źle działa Audio Pilot.
Wykonane Mody:
Distronic;Skl.lusterka'09;AMI-mp3,HDD,USB;TunerTV;czuj.deszczu;Radio DAB;Line assist;Side assist; Alcantara;Masarze,wentylacje,grzanie w fotelach przod i tyl;Pilot do MMI;Roleta tyl i boczne el.;Kam.cofania;autom.zam.klapy tyl;el.domyk.drzwi;ISOFIX;czujn.cisnien.kol;Keyless entry z liniami papilarnymi;Telefon BTA;Ogrz.dod.->postoj
Distronic;Skl.lusterka'09;AMI-mp3,HDD,USB;TunerTV;czuj.deszczu;Radio DAB;Line assist;Side assist; Alcantara;Masarze,wentylacje,grzanie w fotelach przod i tyl;Pilot do MMI;Roleta tyl i boczne el.;Kam.cofania;autom.zam.klapy tyl;el.domyk.drzwi;ISOFIX;czujn.cisnien.kol;Keyless entry z liniami papilarnymi;Telefon BTA;Ogrz.dod.->postoj
to i ja się podłącze do tematu
wszedłem do menu aktualizacji oprogramowania (setup+RETURN) i w opcji GATEWAY i chyba STATION w pozycji HW Serial: ????? są tylko "pytajniki" czy to tez jest CP? poprzedni właściciel kombinował coś z aktualizacją oprogramowania i nie wszystko działa jak powinno a nie miałem czasu się w to bawić jeszcze.
wszedłem do menu aktualizacji oprogramowania (setup+RETURN) i w opcji GATEWAY i chyba STATION w pozycji HW Serial: ????? są tylko "pytajniki" czy to tez jest CP? poprzedni właściciel kombinował coś z aktualizacją oprogramowania i nie wszystko działa jak powinno a nie miałem czasu się w to bawić jeszcze.
mam taka cicha nadzieję..............bo piszą ,ze trzeba ale jak zakończe operację to się podzielę wiedzą.Zygi pisze:zanjac nie trzeba sciaga CP wymieniając fotele, fotele nie mają w sobie zadnego modułu z CP.
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=112118