[D3 02 4.2MPI ] Wymiana Amortyzatora
[D3 02 4.2MPI ] Wymiana Amortyzatora
Najprawdopodobniej padł mi amortyzator(słychać było jak schodzi powietrze z niego z prawego koła z przodu) mam drugi ale twardy jak skała 100% sprawny przykreciłem góre do niego podłaczyłem ale nie moge go ani troche wcągnąć zeby przykrecic do wachacza dolnego miał ktoś taki problem?? Prosze o pomoc bo od jutra bede chciał walczyc z tym. a może trzeba komputerem podpiąć i zrobić jakaś adaptacje do auta tego amora?????? z góry dziekuje
Ostatnio zmieniony 05 lip 2012, 07:55 przez pako872, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
czesc , ten amorek jest chyba trafiony bo nic w elsie nic na temat problemu zamontowania ,podsylam PDF-a
[ Dodano: 2012-07-05, 21:17 ]
PDF
[ Dodano: 2012-07-05, 21:23 ]
jakis problem z zalacznikiem , moze teraz pujdzie
[ Dodano: 2012-07-05, 21:17 ]
[ Dodano: 2012-07-05, 21:23 ]
jakis problem z zalacznikiem , moze teraz pujdzie
Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tak regenerują....
http://regeneracja-airmatic.pl/index.ph ... &Itemid=98
jak się nie zdecydujesz to mogę załatwić używane ,sprawne za jakieś 1300zł za sztukę
jak się nie zdecydujesz to mogę załatwić używane ,sprawne za jakieś 1300zł za sztukę
Już wiem że to nic skomplikowanego. Wymieniłem amora i zrobiłem kalibrację VCDS-em.
Ale coś mi się wydaje że nie wszystko z moim zawieszeniem jest wporządku, ponieważ sprężarka co jakiś czas się złącza tak jakby gdzieś uciekało powietrze. Jak sprawdzić gdzie ucieka? każde połączenie wodą z mydłem? czy jest inny sposób?
Ale coś mi się wydaje że nie wszystko z moim zawieszeniem jest wporządku, ponieważ sprężarka co jakiś czas się złącza tak jakby gdzieś uciekało powietrze. Jak sprawdzić gdzie ucieka? każde połączenie wodą z mydłem? czy jest inny sposób?
JIMM pisze:Tak regenerują....
ILEE??? 1300 ? jeżeli są tańsze, to jakie szanse że coś z nimi jest?
-
- Super Klubowicz
zostaw auto na noc i nie dotykaj go , rano zmierz odległość od srodka piasty do nadkola na kazdym kole moze jakis puszcza i opada przez noc , jesli nie to moze masz problem z przekaźnikiem albo nieszczelnośc do przeowdach doprowadzajacych do amorkówriki76 pisze:Ale coś mi się wydaje że nie wszystko z moim zawieszeniem jest wporządku,
-
- Super Klubowicz