części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pytanie do Warszawy

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Pytanie do Warszawy

Post autor: Ara$ » 04 lut 2013, 09:48

W związku z tym że niedługo będe mieniał miejsce zamieszkania na Warszawe i przymierzam się do zakupu mieszkania takie pytanko. Gdzie w Warszawie można kupic i warto szukać w sensownej lokalizacji jakiś segment do 550 tys. O ile wogóle w tej cenie można cos znależć. Zalezy mi na tym żeby dojazd komunikacja miejską był w miare sensowny. Słyszałem o czymś takim jak Mysiadło - co o tym sadzicie.

Pozdro.

bunga bunga
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bunga bunga » 04 lut 2013, 11:06

Szukasz mieszkania czy segmentu? To dwie różne nieruchomości. Jeżeli segmentu to Mysiadlo, Józefosław na pewno coś znajdziesz za 550 tys zł. Mieszkania tym bardziej.

Myślisz o komunikacji do centrum w-wy czy lokalnej? Kto ma nią jeździć, dziecko, młodzież, dorosły? Ale z komunikacją miejską jest tam bardzo kiepsko.

Bardziej bym polecał na linii do Pruszkowa. Też duży wybór i jest SKM do centrum w-wy.

Zależy też czy musisz często wyjeżdżać z w-wy i w jakim kierunku. Generalnie jest dużo pytań, żeby coś sensownego zaproponować.

Zajmuje się tym zawodowo także mogę obsłużyć transakcję.

8-)

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Ara$ » 04 lut 2013, 21:53

bunga bunga pisze:Szukasz mieszkania czy segmentu
bardziej segmentu, jak już miałbym się zdecydować na mieszkanie to napewno w korzystniejszej lokalizacji niż taki segment - w pobliżu metra bądź tramwaju
bunga bunga pisze:Myślisz o komunikacji do centrum w-wy czy lokalnej? Kto ma nią jeździć, dziecko, młodzież, dorosły? Ale z komunikacją miejską jest tam bardzo kiepsko.
komunikacja miejska dla dogodnego dojazdu żony do pracy

Raczej czesto nie będe musiał wyjeżdżac z W-wy ale to akurat dla mnie nie jest istotne. Istotny dogodny dojazd do centrum dla żony, poniewaz na chwile obecna nie wiadomo w którym miejscu ona bedzie pracowac, ale zkladam ze z centrum jakos sie wszedzie dostanie.
bunga bunga pisze: Zajmuje się tym zawodowo także mogę obsłużyć transakcję.
na razie chce się tylko zorientowac w terenie, ponieważ dopóki nie bede w Warszawie nie bede miał jak obejżeć cokolwiek nawet - ale bed epamietal o Tobie jak bede na miejscu. Powinienem wyladaowac tam miedzy kwietniem a sierpniem, pozniej jak sie zorganizuje sciagnac zone z dzieckiem.

Pozdro Ara$

JIMM

Post autor: JIMM » 04 lut 2013, 22:14

W tej kwocie segment to np Nowy Dwór Mazowiecki lub Legionowo i niedaleko do SKM-ki

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Ara$ » 05 lut 2013, 22:04

JIMM pisze:W tej kwocie segment to np Nowy Dwór Mazowiecki lub Legionowo i niedaleko do SKM-ki
tylko to już troche dla mnie za daleko chyba

bunga bunga
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bunga bunga » 06 lut 2013, 13:28

Za 550 tys zł będzie segment 90-120 m2 Józefoslaw, Mysiadło okolice. Ale dojazd do centrum jest uciążliwy. Autobusem (bus pas) do metra i dalej metrem lub tramwajem. Jak nie ma korków na Puławskiej to do godziny powinna się zmieścić.

Także polecam na linii SKM, WKD W-wa - Pruszków. Tylko w tej cenie to będzie raczej do odnowienia-remontu.

Jak podejmiecie decyzje to wtedy coś bardziej konkretnego możesz zrobić. Teraz to jest na razie gdybanie.

8-)

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Ara$ » 06 lut 2013, 21:04

bunga bunga pisze:Za 550 tys zł będzie segment 90-120 m2 Józefoslaw, Mysiadło okolice. Ale dojazd do centrum jest uciążliwy. Autobusem (bus pas) do metra i dalej metrem lub tramwajem. Jak nie ma korków na Puławskiej to do godziny powinna się zmieścić.

Także polecam na linii SKM, WKD W-wa - Pruszków. Tylko w tej cenie to będzie raczej do odnowienia-remontu.

Jak podejmiecie decyzje to wtedy coś bardziej konkretnego możesz zrobić. Teraz to jest na razie gdybanie.

8-)
wiem że to gdybanie, dlatego napisałem że na razie chce tylko sie zorientować. Przemysle jeszcze to co mi podpowiadasz. Jak bede znal konkrety to sie odezwe.

marioz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: marioz » 28 mar 2013, 09:55

Za 500 tysi są do kupienia segmenty na Białołęce
okolice ul. Juranda ze Spychowa
Luknij na mapę miasta będziesz miał orientację

Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl