części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

problem kradzierzy części naszych A8

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
ricov6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

problem kradzierzy części naszych A8

Post autor: ricov6 » 09 gru 2012, 02:17

koleżanki i koledzy mamy duży problem z złodziejami części naszych audiczek, mi w biały dzień zajebali spryskiwacz reflektorów . Panie i Panowie, koledzy i koleżanki NIE KUPUJMY CZĘŚĆ LEWYCH OD ZŁODZIEJASZKÓW

tomi5
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tomi5 » 09 gru 2012, 09:36

No widzisz na Lubinie co śostatnio złego sie dzieje, Najpierw Ja padłem ofiarą teraz Ty, i słyszałem jeszcze o kilku kradzieżach: wkładów, listew itp z audi A8/S8.
O ile jeszcze masz to pilnuj kratek zderzaka, mi ukradli środkową, te małe były przykręcone na wkręty.

[ Dodano: 2012-12-09, 09:37 ]
Aha, jak bys przypadkiem dowiedział sie kto to, będę wdzięczny za info. zreszta nie tylko Ja, znajomemu wkłady powinęli.

[ Dodano: 2012-12-09, 09:40 ]
Odnosze wrażenie że ktoś sobie przód kompletuje, Mi lusterka i kratka środkowa tobie spryski, znajomemu wkłady, a tez ma eskowe Lustra, może zbieg okoliczności ale moje wkłady były wylane i brzydkie :)

audiol
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: audiol » 12 gru 2012, 21:36

Hej dziś wypadła mi srodkowa kratka na szczęście ją zauważyłem a stało się to na podwórku gdzie są straszne nierówności więc może one tak mają ze na pochyłościach lubią się wypinać od zderzaka
My nie zapierd... my nisko latamy

A8 d3 4,2
A8 d2 4,2
80 cabrio 2.3l
A8 D2 4.2l
A8 D2 3.7l
A8 D2 4.2l

Gość

Post autor: Gość » 12 gru 2012, 22:46

audiol, mi sie kiedyś ta srodkowa prawie wypieła jak niemal nie urwałem zderzaka cofając o jakaś pieprzoną bramkę.boczna rok jeździła ale dzis mi są nie potrzebne to lezy se na półce :)

pepi
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pepi » 13 gru 2012, 07:52

ja kratki na wkręty te boczne przyłapałem
a środkowa na opaskę ;-)

pawelbtw
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: pawelbtw » 04 wrz 2013, 20:10

Mi sie przydarzylo jakies 2 miesiace temu w Koszalinie. Zostawilem auto w nocy pod blokiem. Rano schodze do auta, a tu brak wkladu lusterka, listwy lewej (na ktorej bylo logo audi, prawdopodobnie nie ukradli prawej, bo logo juz bylo zdarte),oraz tak jak koledze wyzej, spryskiwacze reflektorow ... O kratkach nie wspomne bo zniknely baardzo dawno temu. Niestety, tak to jest jak biedak kupi takie auto i kombinuje czesci byle nie ze sklepu ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl