Problem po wizycie u mechanika
-
- Forum Audi A8
Pierwsz sprawa narazie nic nie dala ( przesluchanie dwoch swiadkow i tyle ) na kolejnej jeszcze jeden swiadek i byc moze ja i mechanik, wtedy moze cos bede wiedzial. Kolejna sprawa 6 pazdziernika :-)
[ Dodano: 2020-10-11, 00:40 ]
We wtorek byla druga sprawa przesluchany zostal moj kolejny swiadek i teraz sedzia powolal bieglego za ktorego musze zaplacic 1500 ( jutro to zrobie) i wtedy prawnik mi da znac i biegly sadowy przyjdzie ogladac moj stary silnik, takze dalej nic w sumie niewiem
[ Dodano: 2020-10-11, 00:40 ]
We wtorek byla druga sprawa przesluchany zostal moj kolejny swiadek i teraz sedzia powolal bieglego za ktorego musze zaplacic 1500 ( jutro to zrobie) i wtedy prawnik mi da znac i biegly sadowy przyjdzie ogladac moj stary silnik, takze dalej nic w sumie niewiem
-
- Forum Audi A8
Panowie dwa dni temu dzwonił prawnik. Byłem z silnikiem u biegłego sądowego ( sam mu go zawiozłem ze 100km ze 3miesiace temu , prawnik powiedział że nie muszę ale to będzie dobra inicjatywa z naszej strony ) i podsumował również że to wina mechanika, co lepsze koszty zwiększył o 3-4tysiace. Prawnik powiedział mamy go, będzie mógł się odwoływać aczkolwiek nie wygra, niewiem kiedy teraz będzie sprawa i wog kiedy się to zakończy ale łącznie z kosztami sadowymi czyli z 10 tyś. Będzie ze 25 lekko także za pewnie jakieś 2 lata W końcu odzyskam to co nie potrzebnie wydałem, dzięki niemu i jego nie udolnosci znam audi a8 d2 4.2 silnik abz na pamięć bo sam nauczyłem się robić w niej dosłownie wszystko ( ewentualnie poza elektro mechanika ) wiec pod tym względem mogę mu podziekowac