Witam ktoś coś działał w tej sprawie , prawdopodobnie będę miał jedna sprawę do odsprzedania.
Samemu nie chce mi się biegać po sądach bo już jedna mam w toku z TU, jeśli pismami nie będzie dało się tego ogarnąć to odsprzedam sprawę.
Jeśli ktoś jest w stanie polecić jakąś firmę która skupuje wierzytelności to proszę o info .
Pozdrawiam
Sprzedaż wierzytelności z OC
Sprzedaż wierzytelności z OC
Ostatnio zmieniony 15 lut 2015, 14:51 przez Motostacja, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
Nie wprowadzaj ludzi w błądMarcin1981 pisze:Dokładnie przeczytaj umowę z taką firmą ,99% takich firm jeżeli im nie uda się odzyskać kasy to wracają do Ciebie po to co Ci wypłacili
Akurat zajmuje się tematyką ubezpieczeń - auto zastępcze z OC, skup zaniżonych odszkodowań, pomoc w uzyskaniu odszkodowania zdrowotnego z OC.
Jeśli sprzedajesz wierzytelność to jest ryzyko firmy, która odkupuje czy wygra sprawę w sądzie z TU (a gwarantuje wam, że jeśli ktoś kupuje szkodę to z góry zakłada, że wygra) to jest ich ryzyko - nikt do Was nie wróci po pieniądze.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2015, 20:20 przez KaZiG, łącznie zmieniany 1 raz.
oj zdziwiłbyś się jakie mi przedstawiali umowyKaZiG pisze:Nie wprowadzaj ludzi w błądMarcin1981 pisze:Dokładnie przeczytaj umowę z taką firmą ,99% takich firm jeżeli im nie uda się odzyskać kasy to wracają do Ciebie po to co Ci wypłacili
Akurat zajmuje się tematyką ubezpieczeń - auto zastępcze z OC, skup zaniżonych odszkodowań, pomoc w uzyskaniu odszkodowania zdrowotnego z OC.
Jeśli sprzedajesz wierzytelność to jest ryzyko firmy, która odkupuje czy wygra sprawę w sądzie z TU (a gwarantuje wam, że jeśli ktoś kupuje szkodę to z góry zakłada, że wygra) to jest ich ryzyko - nikt do Was nie wróci po pieniądze.
ale zgadzam sie z tobą w 100% bez sensu jest odsprzedawać coś z klauzurą ze jeśli sie nie uda im to wrócą po swoje tak to każdy by mogł zakładać taki biznes
zreszta nie po to sprzedaje wierzytelność żeby trząść portami że bede musiał za pół roku wyskubać 2 tys zeby im oddać co to za komfort , to juz lepiej isć samemu na noże do sądu z TU