części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

uszkodzony przedni zderzak brak sprawcy

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
Mariano
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Mariano » 03 wrz 2015, 03:59

Hestia też niezła przy kradzieży wypłata ok.tylko trzeba było za każdym papierkiem co chcieli dzwonić aby do systemu szybko wprowadzali i wypłata poszła niecały miesiąc po kradzieży chyba trzy tygodnie.

hrabuncio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: hrabuncio » 03 wrz 2015, 19:52

Również polecam AC w Ergo Hestia. Wypłata za kradzież w ciągu miesiąca.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 04 wrz 2015, 11:56

robsonik4 pisze:Jak pisałem wcześniej AC to tylko PZU i Allianz a reszta firm to fikcja !!!
nie pisz bzdur mam pełen pakiet w pzu w grudniu 2014 mialem szkode z oc sprawcy (tez pzu ) wypłacili mi połowę kasy .... sprawa do dzis w sądzie wydalem juz 2,5 klocka na damski ch.. wczoraj wypowiedzialem i umowe i mieli czelnosc pytac sie dlaczego

miesiac temu z kladki dla pieszych przebiegajacej nad ulica na ktorej mieszkam spadlo mi cos na auto nie wiem co i nie wiem kto to zrzucil, zglaszam szkode z AC zbita przednia szyba - oryginalna
wycena z pzu ktore tak reklamujesz
wartosc szyby nie cale 400 zł do wyplaty 1100 kpiny oddalem na bezgotowke do aso czekam 6ty tydzien na szybe a pzu zaplaci cos ponad 5 klockow i kij im w oko

NIE POLECAM
bądź sobą, wariatów też lubią

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl