każdy ma inne podejście ale idąc Twoim tokiem rozumowania jak oddasz audi do mechanika zrobi Ci rozrząd po 2 dniach strzeli albo przestawią sie fazy rozrządu to pojedziesz do niego i powiesz " witam właśnie uszkodził mi sie silnik ponieważ źle Pan poskładał mi auto , ale to nic nie szkodzi jest Pan tylko człowiekiem zdarza się , proszę sie nie martwić wymienimy silnik ale oczywiście nie mam do Pana pretensji "JIMM pisze:dokładnie tak
zapewne tak bo co innego pozostaje w tym kraju , wymierzysz sam sprawiedliwość to pójdziesz siedzieć bo takie są paragrafyJIMM pisze:to akurat twoje doświadczenie, ale zaręczam ci ,że gdy będziesz szedl z rodziną...i ktoś ci da "pysk" pierwszy bedziesz krzyczał "Policja!!!".
ani jedno ani drugie , urazić mnie nie urazisz bo każdy ma prawo do swojej opini , choć nie lubię jak ktoś ocenia 2 gą osobe tak naprawdę nie wiedząc o niej nic , po prostu nie siedzę całymi dniami przed kompem tylko żyje prawdziwym życiem więc i sporo ciekawych historii w życiu przeżyłem i widziałem , na bazie tego jakąś opinie o polskich organach ścigania mam ale o tym juz pisałema to akurat zabrzmiało, jakbyś miał totalnego pecha lub był recydywistą .Przepraszam jesli uraziłem.
zresztą zobacz co sie działo np w warszawie , mi. sprawa Froga koleś technikę jazdy ma rewelacyjną ale to co robił oczywiście było głupie , jednak jak wygląda w tym wszystkim polska policja ? została ośmieszona po całości , gość urządził sobie uliczny wyścig przez 12 min po stolicy kraju i nikt tym sie nie zainteresował za wczasu , w stanach czy UK po 2 min miałby helikopter na ogonie i zrobili by blokadę aby zapobiec możliwej katastrofie, a teksty typu " sprawa jest badana przez policje " są mega śmieszne , cały tok sprawy tez był żenujący , ja na miejscu osoby odpowiedzialnej za polską policje spalił bym sie ze wstydu , debile byli są i będą na świecie pytanie czy komuś bedzie sie chciało przeciwdziałać .