Ceny paliw
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Pytanie brzmi :
Czemu wszystko idzie w górę tylko zarobki zostają cały czas takie same :?: :?:
Czemu wszystko idzie w górę tylko zarobki zostają cały czas takie same :?: :?:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wszystko wskazuje na to że już niedługo nastąpi NWO. Dużo o tym w necie. Ogromne koncerny paliwowe i nie tylko te doją z nas jak tylko mogą za cichym przyzwoleniem rządzących których i tak niby sami wybieramy. Tylko patrzeć jak za litr Pb98 przyjdzie płacić 10 PLN, wydaje mi się że może to nastąpić już przed najbliższymi wakacjami coś około 06/2012. Ale to jest temat morze...
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Witaj kolego w klubie, a już myślałem że jestem jakąś osamotniona jednostka jeśli chodzi o zarobki.Mówią że lepiej już było ale ja jestem dobrej myśli.sylwekr pisze:Może nie zostają takie same (ja teraz mniej zarabiam niż dwa lata temu a pracy nie zmieniłem ) , ale miło by było aby proporcjonalnie i z tą samą szybkością rosły co ceny paliw.
Mi 2 lata temu zabrali premię (właściwie wszystkim). Było to pomiędzy 400-800 zł miesięcznie. Po ponad roku "oddali" połowę. Teraz wprowadzili nowy system premiowania i dostałem 27zł (dwadzieścia siedem złoty - nie pomyłka). Dwa miesiące kombinowali nad nowym systemem premiowania i system opracowany bezbłędnie. Premia jest ? - JEST, a oficjalnie mamy powiedziane że jej wysokość jest uzależniona od osiąganego zysku firmy i tylko my mamy wpływ na jej wysokość :evil:
he he dobre jak go nie kijem to pałasylwekr pisze:Mi 2 lata temu zabrali premię (właściwie wszystkim). Było to pomiędzy 400-800 zł miesięcznie. Po ponad roku "oddali" połowę. Teraz wprowadzili nowy system premiowania i dostałem 27zł (dwadzieścia siedem złoty - nie pomyłka). Dwa miesiące kombinowali nad nowym systemem premiowania i system opracowany bezbłędnie. Premia jest ? - JEST, a oficjalnie mamy powiedziane że jej wysokość jest uzależniona od osiąganego zysku firmy i tylko my mamy wpływ na jej wysokość :evil:
a tankować musimy :roll:
Byłem niedawno na Węgrzech i przechadzając sie pokomunistycznymi uliczkami Budapesztu natknąłem sie na stacje paliw.Troszkę się naliczyłem bo ich waluta czyli forinty liczone są w tysiacach i setkach tysięcy :lol: Oni to dopiero płacą za benzynke że hoho.U nas już tak będzie to za 2 lata jak w Grecji na ulice będzie trzeba wyjść z jakimś transparentem czy cóś :roll:
Polacy wydają zarabiają niż więcej , kilka razy to słyszałem , w różnych wiadomościach że my wydajemy najwięcej z całej UE:)sevi pisze:podobno gonimy EU..Jak narazie cenami.Jak jestem w PL TO KASA IDZIE JAK MIODZIO :shock:
Ps:
Ps:
To tez wczoraj ogladałem we Wiadomościach ale wole Fakty TVN i Polsat NEWS ;-) Bo My Polacy niestety na wszystko sie zgadzamy :-?mdamian pisze:Polacy wydają zarabiają niż więcej , kilka razy to słyszałem , w różnych wiadomościach że my wydajemy najwięcej z całej UE:)sevi pisze:podobno gonimy EU..Jak narazie cenami.Jak jestem w PL TO KASA IDZIE JAK MIODZIO :shock:
hehe taki naródPEPOL D2 pisze: Bo My Polacy niestety na wszystko sie zgadzamy :-?
Ps:
Ps: