Witam klubowiczów,
Czy jest jakiś sposób bez rozbierania kierownicy sprawdzić nr. taśmy kierownicy? W warsztacie powiedzieli że były różne i trzeba najpierw kiere ściągnąć żeby sprawdzić. Po VIN dało by się? I czy ewentualnie są jakieś zamienniki typu FEBI? A co sądzicie o używanych? Warto ryzykować? A może to tak rzadka usterka że ryzyko kupna uszkodzonej jest niewielkie....Pomórzcie proszę bo moja baba głowę mi suszy że nie może radiem się bawić.....
[D3 04 4.0TDI ] taśma kierownicy
[D3 04 4.0TDI ] taśma kierownicy
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez quasimodo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: taśma kierownicy
Jest.quasimodo pisze:Czy jest jakiś sposób bez rozbierania kierownicy sprawdzić nr. taśmy kierownicy?
Po numerze VIN.
Naprawdę?... Nie potrafią po numerze VIN?quasimodo pisze:W warsztacie powiedzieli że były różne i trzeba najpierw kiere ściągnąć żeby sprawdzić.
Oczywiście.quasimodo pisze:Po VIN dało by się?
Podaj numer VIN.
Nigdy zamiennika nie kupowałem ale podobnież jest coś takiego z FEBI i kosztuje tylko ca. 1500pln brutto detalquasimodo pisze: I czy ewentualnie są jakieś zamienniki typu FEBI?
Kupować z wiarygodnego źródła.quasimodo pisze:A co sądzicie o używanych? Warto ryzykować?
Chyba mam coś takiego na magazynie
Usterki się zdarzają a części używane jak to części używane, mogą być sprawne ale nie muszą.quasimodo pisze:A może to tak rzadka usterka że ryzyko kupna uszkodzonej jest niewielkie....
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Mogę.dawid0551 pisze:Witam. A czy mógłbyś sprawdzić jaka taśmę mam po nr VIN? Bo nie wiem czy wszystkie taśmy obsługują łopatki f1.
Poproszę numer VIN na priv.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-