jest ktos z podlasia
-
micek001
- Forum Audi A8

jest ktos z podlasia
wpisujcie sie ci ktorzy sa z tego rejonu zbierzemy ekipe i zrobimy zlocik :-)
- pebo
- Super Klubowicz

Siema micek. Jestem z Bielska Podlaskiego - 50 km od Białegostoku na południe (tam gdzie był zakład produkcyjny HOOP'a). Pewnie po nowym roku będę miał gotowe autko, więc chętnie bym podjechał na jakiegoś podlaskiego spota. My w Białymstoku zbieramy się w ramach Audi Klub Podlasie - serdecznie zapraszam. Fajna ekipa.
Bądź dobry jak chleb.
-
maly88
Zapewne koledzy wiecie ze 18 Kwietnia na Krywlanach odbędzie się Otwarcie Sezonu VAG. Jako przedstawiciel AudiKlubPodlasie.com proponuje wspólne spotkanie na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) o Godzinie 12.00 i o 12.30 wspólny przejazd na lotnisko co wy na to??pozdrawiam maly88
[ Dodano: 2010-04-06, 11:38 ]
Koledzy zero chętnych??no poza pebo
[ Dodano: 2010-04-06, 11:38 ]
Koledzy zero chętnych??no poza pebo
-
maly88
- pebo
- Super Klubowicz

Dzięks. Jeździła taka - grafitowy metalic w longu. Była jeszcze czarna farmera, ale teraz nie wiem co się z nią dzieje. Moja już złożona, ale muszę jeszcze zrobić porządek z tą skrzynią.sebos17 pisze:Dopiero zajrzałem tutaj... oczywiście z miłą chęcią przyjadę na spota ;-)
kolego pebo kojarzę Twoje D3 z bielska :-P ostatnio przybyło kilka D2 w naszym mieście
Bądź dobry jak chleb.
- sebos17
- Super Klubowicz

zgadza się, mam daw autka, tylko muszę kierowcy poszukać na drugie ;-) znajomych jest trochę co mają fajne audice (nawet Q7 :-P ) tylko nie wszystkich to interesuje .... takie życie, oczywiście ja postaram się wpaśćmaly88 pisze:sebos17 a ty chyba przybędziesz na 2 auta?? na A6klub.pl coś wspominałeś??także zabieraj znajomych audikami o 12 na plac a później na Krywlany pozdro
takie buty powiadasz, nie wiedziałem nawet, że farmer posiadał A8, zdradził na moment BMW? :-P teraz ma chyba nowe 7. czyli mówisz, że masz autko nie sprawne, więc może i nie Ciebie widziałem, jak już doprowadzisz autko może poznamy się na zlociepebo pisze: Dzięks. Jeździła taka - grafitowy metalic w longu. Była jeszcze czarna farmera, ale teraz nie wiem co się z nią dzieje. Moja już złożona, ale muszę jeszcze zrobić porządek z tą skrzynią.
pozdrawiam
- pebo
- Super Klubowicz

- sebos17
- Super Klubowicz

Szkoda, że nie cieszysz się jeszcze z jazdy swoją A8pebo pisze:Maleństwo już złożone, a po dzisiejszym małym teście wydaje mi się, że padł mi torsen, ale o tym już w innym temacie. A widziałeś Sebo, mamy w Bielsku A8 na taksówce. Nie wiem kto to i jaki motorek, ale ładnie się prezentuje.
Tak taksa już lata od zimy, znam kolesia, jeździł przedtem BMW 7, nawet zimą mnie woził na święta jak byłem zawiany :-P ale to trudno było nazwać jazdą :mrgreen: kupił teraz A8 2.8 ośka w automatycznej skrzyni. Wiem, że zapłacił 18 tys zł, prezentuje się ładnie, jasne wnętrze, jednak dla mnie brak QUATTRO i przy tym silniku AT dyskwalifikuje auto.
-
maly88
UWAGA!!!
W związku z planowanym pogrzebem Naszego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego które zaplanowano na niedzielę 18.IV zdecydowaliśmy się przełożyć
ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG 2010 na dzień 25 KWIETNIA 2010
Zapraszamy.
Więcej informacji na bieżąco: www.vagpodlasie.oz.pl
bardzo proszę aby ta wiadomość się rozeszła do wszystkich którzy mieli przyjechać
W związku z tym spotkajmy 25 Kwietnia się o godzinie 11 na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) i o 11.45 wyruszymy na otwarcie :bigok:
W związku z planowanym pogrzebem Naszego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego które zaplanowano na niedzielę 18.IV zdecydowaliśmy się przełożyć
ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG 2010 na dzień 25 KWIETNIA 2010
Zapraszamy.
Więcej informacji na bieżąco: www.vagpodlasie.oz.pl
bardzo proszę aby ta wiadomość się rozeszła do wszystkich którzy mieli przyjechać
W związku z tym spotkajmy 25 Kwietnia się o godzinie 11 na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) i o 11.45 wyruszymy na otwarcie :bigok: