jest ktos z podlasia
jest ktos z podlasia
wpisujcie sie ci ktorzy sa z tego rejonu zbierzemy ekipe i zrobimy zlocik :-)
Siema micek. Jestem z Bielska Podlaskiego - 50 km od Białegostoku na południe (tam gdzie był zakład produkcyjny HOOP'a). Pewnie po nowym roku będę miał gotowe autko, więc chętnie bym podjechał na jakiegoś podlaskiego spota. My w Białymstoku zbieramy się w ramach Audi Klub Podlasie - serdecznie zapraszam. Fajna ekipa.
Bądź dobry jak chleb.
Zapewne koledzy wiecie ze 18 Kwietnia na Krywlanach odbędzie się Otwarcie Sezonu VAG. Jako przedstawiciel AudiKlubPodlasie.com proponuje wspólne spotkanie na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) o Godzinie 12.00 i o 12.30 wspólny przejazd na lotnisko co wy na to??pozdrawiam maly88
[ Dodano: 2010-04-06, 11:38 ]
Koledzy zero chętnych??no poza pebo
[ Dodano: 2010-04-06, 11:38 ]
Koledzy zero chętnych??no poza pebo
Dzięks. Jeździła taka - grafitowy metalic w longu. Była jeszcze czarna farmera, ale teraz nie wiem co się z nią dzieje. Moja już złożona, ale muszę jeszcze zrobić porządek z tą skrzynią.sebos17 pisze:Dopiero zajrzałem tutaj... oczywiście z miłą chęcią przyjadę na spota ;-)
kolego pebo kojarzę Twoje D3 z bielska :-P ostatnio przybyło kilka D2 w naszym mieście
Bądź dobry jak chleb.
zgadza się, mam daw autka, tylko muszę kierowcy poszukać na drugie ;-) znajomych jest trochę co mają fajne audice (nawet Q7 :-P ) tylko nie wszystkich to interesuje .... takie życie, oczywiście ja postaram się wpaśćmaly88 pisze:sebos17 a ty chyba przybędziesz na 2 auta?? na A6klub.pl coś wspominałeś??także zabieraj znajomych audikami o 12 na plac a później na Krywlany pozdro
takie buty powiadasz, nie wiedziałem nawet, że farmer posiadał A8, zdradził na moment BMW? :-P teraz ma chyba nowe 7. czyli mówisz, że masz autko nie sprawne, więc może i nie Ciebie widziałem, jak już doprowadzisz autko może poznamy się na zlociepebo pisze: Dzięks. Jeździła taka - grafitowy metalic w longu. Była jeszcze czarna farmera, ale teraz nie wiem co się z nią dzieje. Moja już złożona, ale muszę jeszcze zrobić porządek z tą skrzynią.
pozdrawiam
Szkoda, że nie cieszysz się jeszcze z jazdy swoją A8pebo pisze:Maleństwo już złożone, a po dzisiejszym małym teście wydaje mi się, że padł mi torsen, ale o tym już w innym temacie. A widziałeś Sebo, mamy w Bielsku A8 na taksówce. Nie wiem kto to i jaki motorek, ale ładnie się prezentuje.
Tak taksa już lata od zimy, znam kolesia, jeździł przedtem BMW 7, nawet zimą mnie woził na święta jak byłem zawiany :-P ale to trudno było nazwać jazdą :mrgreen: kupił teraz A8 2.8 ośka w automatycznej skrzyni. Wiem, że zapłacił 18 tys zł, prezentuje się ładnie, jasne wnętrze, jednak dla mnie brak QUATTRO i przy tym silniku AT dyskwalifikuje auto.
UWAGA!!!
W związku z planowanym pogrzebem Naszego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego które zaplanowano na niedzielę 18.IV zdecydowaliśmy się przełożyć
ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG 2010 na dzień 25 KWIETNIA 2010
Zapraszamy.
Więcej informacji na bieżąco: www.vagpodlasie.oz.pl
bardzo proszę aby ta wiadomość się rozeszła do wszystkich którzy mieli przyjechać
W związku z tym spotkajmy 25 Kwietnia się o godzinie 11 na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) i o 11.45 wyruszymy na otwarcie :bigok:
W związku z planowanym pogrzebem Naszego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego które zaplanowano na niedzielę 18.IV zdecydowaliśmy się przełożyć
ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG 2010 na dzień 25 KWIETNIA 2010
Zapraszamy.
Więcej informacji na bieżąco: www.vagpodlasie.oz.pl
bardzo proszę aby ta wiadomość się rozeszła do wszystkich którzy mieli przyjechać
W związku z tym spotkajmy 25 Kwietnia się o godzinie 11 na parkingu na rogu ulic: al.Jana Pawła II i 3-go maja (ten przy białym kościele) i o 11.45 wyruszymy na otwarcie :bigok: