części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

ukradli dekielki od alu Avus S8

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
Awatar użytkownika
chrisvtr
Forum Audi A8
Forum Audi A8

ukradli dekielki od alu Avus S8

Post autor: chrisvtr » 24 paź 2011, 17:28

no cóż , jakieś zjeb...ne łby pożyczyli sobie komplet dekielków w weekend w Bydgoszczy od mojego audika , felgi i dekielki ,których notabene juz nie mam ,takie jak na zdjęciu ponizej , jeśli ktoś z forumowiczów widziałby na allegro czy gdzie indziej w necia ogloszenie z takowymi , to prosze dać znać na PW lub tu w temacie , za kazdy cynk bedzie wdzieczny

Obrazek
Live Fast Die Hard - Bad Boys for LIVE

Awatar użytkownika
sylwekr
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: sylwekr » 24 paź 2011, 17:45

Odkupisz swoje ?? Już było kiedyś na forum jako przykład koleś który różnymi dekielkami handluje. Może on akurat nie kradnie ale z tym policja według mnie nic nie zrobi. Udowodnić ciężko, kłopotu można sobie dodatkowo narobić - nie wiadomo jak mocno będzie mściwy złodziej, a jak poprosisz to i tak nie odda. Nie złapałeś na gorącym uczynku, to chyba pozostało kupić nowe (nawet swoje :/ )

Awatar użytkownika
chrisvtr
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: chrisvtr » 24 paź 2011, 18:04

odkupic?? ,raczej napewno nie o to mi chodzi , ja swoje akurat poznam , chyba ze je pacjent pomaluje na nowo czego na pewno nie zrobi, a ja juz wiem co zrobie jak znajde dekle i zlodzieja ;-)
Live Fast Die Hard - Bad Boys for LIVE

Awatar użytkownika
tutenhamon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tutenhamon » 25 paź 2011, 19:34

Widzę że mamy podobne podejście do naszych skradzionych rzeczy i złodzieji :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl