[D2 01 4.2PB/LPG ] Błędy sond
-
- Forum Audi A8
[D2 01 4.2PB/LPG ] Błędy sond
Witam. Czy uporał się ktoś z problemem drugich sond?? błędy 17548 i 17522 odpowiednio czujnik tlenu lambda 2 (blok 1 i 2) - nadmierna rezystancja wewn. czy emulatory zalatwiają sprawe?? instalacja gazowo zainstalowana w aucie. dzieki pozdrawiam
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Ale że co? Wymieniłeś na nowe i już po problemie? Czy kupiłeś w ASO i masz problem.?RaVS6RSPerform pisze:Sondy wymienione sa nowe z ASO
Jeśli masz katy to zrobienie dekatów sond tylnych może się okazać strzalem w kolano w przypadku niesprawnosci katalizatora. Choć kilka osób jeździ na tych tylejkach i nic się nie dzieje...
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
No ja jestem na etapie decyzji czy wywalić katy całkiem i wstawić tulejki, czy zostawić i też je wstawić mi wywala błąd sprawności kata, ale auto śmiga normalnie.
W byłej D2 katów nie miałem i jakoś to chodziło, nie wiem czy tu też się nie pokusze o wycięcie wszystkich 4 katów ( i tak są w jednej puszcze)
W byłej D2 katów nie miałem i jakoś to chodziło, nie wiem czy tu też się nie pokusze o wycięcie wszystkich 4 katów ( i tak są w jednej puszcze)
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Forum Audi A8
jutro mam zamiar założyć mosiężne emulatory. Mam nadzieje ze pomoże. dam znać co i jak
Edit
Emulowanie sond nie pomogło. Serownik przeprogramowany i dopiero jest spokój. Dodam ze kultura pracy na wolnych dzięki temu z określiłbym bardzo dobrej poprawiła sie na wzorową
dzięki panowie za temat czas i pomoc
Edit
Emulowanie sond nie pomogło. Serownik przeprogramowany i dopiero jest spokój. Dodam ze kultura pracy na wolnych dzięki temu z określiłbym bardzo dobrej poprawiła sie na wzorową
dzięki panowie za temat czas i pomoc