![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 3.7PB/LPG ] Problem z brakiem zapłonu na PB
- dariuszmuzyka
- Forum Audi A8
[D2 97 3.7PB/LPG ] Problem z brakiem zapłonu na PB
Witam serdecznie, jak myślicie co może być jak na gazie chodzi b.dobrze a na benzynie wywala cały czas 7 cylinder ?
Ostatnio zmieniony 15 sty 2012, 07:56 przez dariuszmuzyka, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
- dariuszmuzyka
- Forum Audi A8
Re: [D2 ALL] Problem z brakiem zapłonu
Co przez to rozumiesz, jakiś błąd odczytujesz ?dariuszmuzyka pisze: na benzynie wywala cały czas 7 cylinder ?
- dariuszmuzyka
- Forum Audi A8
- dariuszmuzyka
- Forum Audi A8
cewkę z 7 zamieniłem z 8 i dalej wyskakiwał 7 dlatego napisałem, jutro sprawdzę wtryski. Ciekawe teraz czy się zatkał czy padł :-? kiedyś miałem podobny problem ale na gazie i bęzie i jak jechałem kupić moduł zapłonu to wszystko wróciło do normy :-) i przyczyny nie poznałem wypadania też 7go cylindra.
dariuszmuzyka przy zakładaniu nowego tematu nie wpisuj [tagów] "z palca" - jest tam ich przecież cała rozwijana lista z której również skorzystałeś i to wystarczy.
Poza tym skoro zadajesz pytanie dotyczące Twojego konkretnego silnika to z [tagów] wybierasz swoje konkretne auto (model, rocznik, silnik, paliwo) a nie [D2 ALL] bo po pierwsze silniki diesla rządzą się innymi prawami a po drugie w silniki przed-liftowe to inna konstrukcja niż silniki po-liftowe - więcej danych na wstępie ułatwia innym już na wstępie ocene czy są wogóle w stanie wypowiedzieć się w danym temacie.
Ten tytuł już poprawiłem.
Buniek4200 popraw swój profil w polu "Rocznik".
Pozdrawiam, FOSS
Poza tym skoro zadajesz pytanie dotyczące Twojego konkretnego silnika to z [tagów] wybierasz swoje konkretne auto (model, rocznik, silnik, paliwo) a nie [D2 ALL] bo po pierwsze silniki diesla rządzą się innymi prawami a po drugie w silniki przed-liftowe to inna konstrukcja niż silniki po-liftowe - więcej danych na wstępie ułatwia innym już na wstępie ocene czy są wogóle w stanie wypowiedzieć się w danym temacie.
Ten tytuł już poprawiłem.
Buniek4200 popraw swój profil w polu "Rocznik".
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-