Witam.
Potrzebuje się upewnić jaki powinienem mieć symbol przepływomierza. Przepływomierz padł i mam podejrzenie że jest założony nie taki jak trzeba. WAUZZZ4DZYN002687. U mnie jest 077133471H, a czy może być 077133471K???
Pozdrawiam.
[S8 D2 00 ] Jaki przepływomierz do AQH ?
[S8 D2 00 ] Jaki przepływomierz do AQH ?
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2012, 10:16 przez ogibon, łącznie zmieniany 1 raz.
ja niedawno kupiłem w firmie iParts przez internet ,numer boscha 0 280 218 067 a numer audi 077 133 471 K za 499 pln i auto śmiga jak należy,właśnie wchodziłem na ich stronę i są obydwa ,ten z literką H kosztuję 331,00 i nie ma na półce a ten co ja kupiłem z literką K kosztuje 499,00 i jest dostępny :lol:
-
- Forum Audi A8
ogibon, pisanie na forum rozpocznij od działu powitań bo Twoje posty/tematy mogą znikać bez ostrzeżenia
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Nazywaj poprawnie tematy używając odpowiednich [tagów] - czytasz forum więc widzisz chyba jak inne tematy są nazywane.
Popraw swój profil - wg. niego wciąż poszukujesz S8 więc po co Ci przepływka skoro auta jeszcze nie masz.
Pozdrawiam, FOSS
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Nazywaj poprawnie tematy używając odpowiednich [tagów] - czytasz forum więc widzisz chyba jak inne tematy są nazywane.
Popraw swój profil - wg. niego wciąż poszukujesz S8 więc po co Ci przepływka skoro auta jeszcze nie masz.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
są dwa rodzaje przepływek z BOSCHA regenerowane zaczynają sie 0 986 ... ... i fabrycznie nowe 0 281 ... ... z ta regenerowaną to bym się nie zgodził ze to podchodzi pod ASO ;-) ta fabryczna to bliższe prawdy że tak jest pozdr.Arthur pisze:w Inter Carsie maja regenerowane Boscha po niecale 400 pln, czyli te same co u Aso tylko bez znaczka ;-)