[D2 97 2.5TDI ] Uszkodzona rura od turbo...
[D2 97 2.5TDI ] Uszkodzona rura od turbo...
proszę was o pomoc autem sie nie da jechac piszczy przy przyspieszaniu i kopci poratujcie mnie potrzebuje rurę od turbo, łączącą intercooler z kolektorem ssącym... stara rura mi sie przetarła... :-(
moja niuńka ma silnik 2.5 tdi d2 1997 rok...
jak by ktos coś wiedzial to prosze o kontakt...
z góry dziekuję...
Poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
moja niuńka ma silnik 2.5 tdi d2 1997 rok...
jak by ktos coś wiedzial to prosze o kontakt...
z góry dziekuję...
Poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 11:07 przez jakubek-k, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Super Klubowicz
szukałem szukałem i nic znalazłem na allegro jedną ale okazała się że teżjest przetarta,
ale nie martw się bo pewnie pękła na harmonijce i da się to naprawić tanim kosztem, ja wykorzystałem do tego kolanko pcv 15 stopni rozmiar 50 + dwa cybanty
zresztą i tak za jakiś czas znowu pęknie jest to tylko odkładanie wydatku na później
ale nie martw się bo pewnie pękła na harmonijce i da się to naprawić tanim kosztem, ja wykorzystałem do tego kolanko pcv 15 stopni rozmiar 50 + dwa cybanty
zresztą i tak za jakiś czas znowu pęknie jest to tylko odkładanie wydatku na później
-
- Super Klubowicz
nie bylo mnie dosyć dlugo na forum... a co do tych rur to koles miał ich 4 ale wszystko mu poszlo... bo przed chwila dzwonilem do niego... wiem tez ze w serwisie audi mozna traka rure bez problemu kupic za niecale 400 zl... jak tylko koles sie do mnie odezwie to dam znac na forum ze takową rure posiada...
Silniki te same w A6 C5 i A8 D2 , tak że rura powinna pasowaćMaKs10 pisze:Czy ta rura pasuje z a6 c5 2.5tdi?
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.