Witam, mam problem z trybem drive , a mianowicie mam wrażenie ze auto jest jakby zamulone i nie redukuje dobrze biegów. Na gazie odczucia się potęgują. Przyspieszenie pojawia się dopiero przy pedale w podłodze. Na sporcie i łopatkach jest super. Lekkie dotknięcie pedału gazu i auto ucieka. Dodatkowo spalanie na łopatkach jest o 4l mniejsze niż na drive. Czy ktoś miał taki problem?
Kolego Lookson83, przy zakładaniu nowego tematu należy zastosować TAGi, odpowiednie dla auta jakiego problem dotyczy.
Ten wątek poprawiłem i mam nadzieję, że kolejne będą już przez Ciebie nazwane poprawnie i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/tag-regulamin-nazy ... vt2943.htm
Poza tym proszę trafniej określać działy swoich tematów. Ten przeniosłem w odpowiednie miejsce.
Pozdrawiam
Simone331
[D3 03 4.2MPI ] Problem z trybem drive
[D3 03 4.2MPI ] Problem z trybem drive
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, 22:49 przez Lookson83, łącznie zmieniany 3 razy.
Widzę, że jesteś z Warszawy więc jakbyś potrzebował fachowej porady, diagnostyki czy naprawy to zapraszam - pisz na PW lub po prostu dzwoń: 6.0.0.6.6.1.6.6.0.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-