części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 FL ALL ] Ocena "chińskich" chromów 9 ramiennyc

FranzM
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 FL ALL ] Ocena "chińskich" chromów 9 ramiennyc

Post autor: FranzM » 22 lut 2017, 21:58

Witam,

potrzebuję opinii odnośnie nieoryginalnych felg z podwójnym rozmiarem, pokrytych chromem. Front felgi wygląda bardzo ładnie, jednak od wewnątrz jest już słabo, chrom niemal po całości jest chropowaty i odchodzi. Czy można to jakoś oczyścić i zabezpieczyć aby nie przeszło na przód felgi? Może są jakieś lakiery? Obawiam się, że po umyciu samochodum felg to wnętrze będzie mocno widać i będzie szpeciło wygląd.

Druga pomoc, to wasza opinia, ile takie felgi mogą być realnie warte. Opony na nich to śmietniki.
Felgi 18" 8j 35et

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 22 lut 2017, 23:21

Wiesz, ja ten chrom odłazi to zostaje tylko wtórne malowanie co wyniesie gdzieś ok 1000zl za KPL.

Poza tym wiesz jaka jest nośność tych chinoli? Żeby się nie kazalo ze te cele za slabe są do A8.

Lepiej za ten 1000zl kupić ori felgi od np. A6 C6 itp... a te chinczyzki po gonić ;)
to nie jest zwykły napęd...to

FranzM
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: FranzM » 23 lut 2017, 21:28

Nośność wybita na feldze to 690kg. Chodzi o to, że myślałem odświeżyć wygląd swojego D2 i wpadła mi opcja aby te felgi kupić. Jednak z tyłu głowy mam spory dylemat.

Jakby ktoś miał oryginały taki wzór za 1000zł w dobrym stanie to szarpałbym jak reksio szynkę ;)
Najlepiej ET 35

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl