Witam , mam takie pytanko . Mam zarezerwowane fotele Recaro do mojej nowej ósemki którą właśnie kupiłem. Jest ona po lifcie 2000r , fotele które chce zamontować pochodzą z modelu preLift ale mają poduszki powietrzne z tyłu i z przodu podobnie jak moje stare fotele (tapczany). W aucie mam fotele w elektryce full z przodu bez grzania i bez pamięci bez regulowanej wysokości pasów. Wiem że recaro zazwyczaj były z pamięcią itd .
Pytanie brzmi czy śmiało mogę zakładać te fotele i czy wszystko będzie grało czy muszę coś kombinować?
![]() |
![]() |
[D2 00 ] Fotele Recaro z pre-FL do po-FL
[D2 00 ] Fotele Recaro z pre-FL do po-FL
Ostatnio zmieniony 07 paź 2014, 15:43 przez Klimass1, łącznie zmieniany 1 raz.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Mozesz. pamieci po prostu nie podepniesz, grzania tak samo. Dolozyc oczywiscie mozna jesli chcesz.
Wtyczki pasuja, pamietaj jednak ze struktura plastykow ich kolor i kolor skory jest inny choc pdoobny.
Dodatkowo FL ma kolor przyciskow elektryki w kolor fotela, natomiast pre-FL kontrast - przyciski czarne, ale to se mozesz przelozycz jak psuje Twoje poczucie estetyki
Wtyczki pasuja, pamietaj jednak ze struktura plastykow ich kolor i kolor skory jest inny choc pdoobny.
Dodatkowo FL ma kolor przyciskow elektryki w kolor fotela, natomiast pre-FL kontrast - przyciski czarne, ale to se mozesz przelozycz jak psuje Twoje poczucie estetyki

Black Cars Matters
Przyciski właściwie mało mnie interesują bo aż takim estetą nie jestem, a dorwałem w dobrej cenie komplet z preLifta wszystkich foteli boczki mam swoje w alkantarze to w sumie zostają stare
. Głównie chodziło mi o wtyczki czy wszystko podepnę bez problemu
. No ale jeśli mówisz że wszystko pasuje to mogę śmiało mówić gościowi niech wysyła fotele do mnie.
Muszę mieć to Recaro bo te tapczany może i są wygodne ale wyglądają jakby były wyciągnięte z dużego fiata
. Kierownice mam z przyciskami zmiany biegów od S8 więc do pełni szczęścia tylko fotele jeszcze muszą wpaść 
Dzięki za informacje , tematu nie zamykamy bo w trakcie przekładki może jakąś fotorelację mi się uda zrobić ale póki co jeszcze kilka innych rzeczy muszę w ósemce dopieścić a to zostawiam na sam koniec

Muszę mieć to Recaro bo te tapczany może i są wygodne ale wyglądają jakby były wyciągnięte z dużego fiata

Dzięki za informacje , tematu nie zamykamy bo w trakcie przekładki może jakąś fotorelację mi się uda zrobić ale póki co jeszcze kilka innych rzeczy muszę w ósemce dopieścić a to zostawiam na sam koniec