[D2 ALL ] Demontaż pasów bezpieczeństwa
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
[D2 ALL ] Demontaż pasów bezpieczeństwa
Witam!!!
Czy ktoś wie jak rozebrać słupek od strony kierowcy? dokładnie chodzi mi o pasy, u siebie mam elektrycznie regulowane ale jak nacisnę przycisk słyszę, że silniczek kręci ale pasy się nie przesuwają, są w najwyższym położeniu i prawie drapią mnie po czole (oczywiście to żart ale nie wygląda to zbyt fajnie).
za wszystkie info bardzo dziękuję
pozdrawiam kudłaty[/b]
Czy ktoś wie jak rozebrać słupek od strony kierowcy? dokładnie chodzi mi o pasy, u siebie mam elektrycznie regulowane ale jak nacisnę przycisk słyszę, że silniczek kręci ale pasy się nie przesuwają, są w najwyższym położeniu i prawie drapią mnie po czole (oczywiście to żart ale nie wygląda to zbyt fajnie).
za wszystkie info bardzo dziękuję
pozdrawiam kudłaty[/b]
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez -V-I-R-U-S-, łącznie zmieniany 1 raz.
Kudłaty
O ile dobrze pamiętam, to musisz zaczynać od samego dołu - dwa wkręty PH2 w progu od wewnątrz, wyżej trzeba lekko odchylić boki i ściągać w dół. Potem w połowie wysokości słupka - tylko nie pamiętam - albo dwa zatrzaski plastikowe lub znowu wkręty.Ara$ pisze:ma ktoś jeszcze ten schemat-V-I-R-U-S- pisze:Czy ktoś wie jak rozebrać słupek od strony kierowcy?