Na suficie masz alcantarę?robertas pisze:Eeee tam, jasna skora nie jest wcale taka problematyczna w utrzymaniu czystosci... Ja wam powiem... Jasna skora z jasna alcantara... to jest wyzwanie
Obrazek
[D2 ALL ] Fotele recaro vs fotele W12
preston81 pisze: hehe spoko wszystko w swoim czasie btw te lampki sie jakos sprytnie tam chowają ??
może tak bardzo to się nie chowają hehe ale uważam ze nie przeszkadzają w niczym jak sa takiej pozycji jak na zdjęciu czyli tak jak ma być. Pare razy się zdarzyło jak z kims jechałem ze się przydały nawet do czytania
dare to be great
no domyślilem się że do tego je tam właśnie wsadzili choc preferował bym górne oświetlenie raczej od przybytku głowa nie boli jak juz powiedziałem btw a do czego to jest przymocowane i w jaki sposob?, po wpatrzeniu sie w fotkę kurde to Ci powiem że na pewno bym je wykręcil <joke> ale w autku jaśniutko masz
bądź sobą, wariatów też lubią
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Te lampki to oryginał audi czy ktoś sobie takie cudo dołożył ??danielos8 pisze:może tak bardzo to się nie chowają hehe ale uważam ze nie przeszkadzają w niczym jak sa takiej pozycji jak na zdjęciu czyli tak jak ma być.
Jeżeli te lampki są od audi to z przykrością muszę stwierdzić że projektant miał stanowczo słabszy dzień jak to projektował <lipa>
123mielony pisze: Te lampki to oryginał audi czy ktoś sobie takie cudo dołożył ??
Jeżeli te lampki są od audi to z przykrością muszę stwierdzić że projektant miał stanowczo słabszy dzień jak to projektował <lipa>
Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem bo mnie to nie interere ogolnie nie przeszkadza mi to w ogole ale dla każdego cos innego
dare to be great
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Recaro bardziej cieszą oko, ale jeździlem kilkoma a8 i moge stwierdzic, ze przy moich 190cm wzrostu wygodniejsze wydawały mi się wołgi i w12
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, 13:40 przez puzzel1, łącznie zmieniany 1 raz.