części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 ALL ] Nie działa pompowanie lędzwi?

Awatar użytkownika
KaZet
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 ALL ] Nie działa pompowanie lędzwi?

Post autor: KaZet » 17 sie 2012, 18:58

Panie i Panowie !
Już uprzedzam, że sumiennie przeszukałem całe forum na ten temat. Znalazłem jak się dostać do fotelu od tyłu itp itd. Tylko, że u mnie po otwarciu kompletnie nic nie widać ! Przeciałem osłonę na prawym fotelu ale dalej nic.

Problem polega na tym, że ani w lewym ani w prawym nie działa pompowanie góra/dół. Do przodu do tyłu lędzwi działa bez problemu. I tu i tu słychać, że silniczki chodzą ale w nieskonczoność. Od przodu fotela na środku widać jakieś wystające elementy więc sugeruję się, iż naprawa będzie grubsza. Dodaję zdjęcia, mam nadzieje, że ktoś ma jakies porady jak do tego się dostać. :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam !
Kamil

Awatar użytkownika
sylwekr
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: sylwekr » 18 sie 2012, 06:55

Mam identyczne fotele do pozbycia się (w niezłum stanie i wszystko sprawne). Chciałem za nie symboliczną kwotę, ale nie znalazł się chętny. Jeśli byś chciał mogę je sprzedać, albo jak będziesz wiedział co masz w swoich uszkodzone to mogę "wyrwać" z nich części - a resztę wyrzucę bo tylko miejsce zajmuje.

Awatar użytkownika
KaZet
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: KaZet » 18 sie 2012, 10:56

Chciałbym prędzej czy później wymienić cały środek na jasne Recaro. Narazie liczę, że jakimś cudem uda się to naprawić a jak nie, to będę o Tobie pamiętał ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl