![]() |
![]() |
![]() |
[D3 03 ] Wyciszenie D3
- Adrianplock
- Forum Audi A8

- Adrianplock
- Forum Audi A8

- Adrianplock
- Forum Audi A8

koniec za tydzien jak wycisze jeszcze Pianka profile aluminiowe biegnace w dachu 
tylko musze do kolegi pojechać ma ćwiartki wyciete zobaczyć gdzie moge sie wiercić i psukac pianki
i koniec dopiero wtedy całośc bedzie kosztować około 2000-2300 zł wraz z całym wnetrzem z sufitem nadkolami podłoga wszystko w matach i piance plus progi pianka i profile dachowe nie licze robocizny
kołki do tapicerki wszystko nowe 4 zł sztuka troche ich idzie na drzwi 250 zł za 4 drzwi
tylko musze do kolegi pojechać ma ćwiartki wyciete zobaczyć gdzie moge sie wiercić i psukac pianki
kołki do tapicerki wszystko nowe 4 zł sztuka troche ich idzie na drzwi 250 zł za 4 drzwi
TYLKO V8
- Adrianplock
- Forum Audi A8

- Adrianplock
- Forum Audi A8

-
Marcin2013
- Super Klubowicz

Od siebie dodam że jak wyciszałem kilka lat temu Omegę ,ale robiłem to etapami :
na początek wykleiłem całą podłogę i niewiele to dało efekt praktycznie nie słyszalny
potem cała podłoga bagażnika + nadkola,następnie drzwi tutaj różnica duża,ale głównie audio, na koniec wyciszyłem cały dach efekt przeszedł moje oczekiwania w aucie nastała cisza
różnica była taka że jadąc 150 mysliałem ze jade 100
niewiem dlaczego podwozie w moim przypadku niewiele dało może dlatego że fabryczne pianki były dosyć grube.
na początek wykleiłem całą podłogę i niewiele to dało efekt praktycznie nie słyszalny
potem cała podłoga bagażnika + nadkola,następnie drzwi tutaj różnica duża,ale głównie audio, na koniec wyciszyłem cały dach efekt przeszedł moje oczekiwania w aucie nastała cisza
-
Gość