Witam,
mam ostatnio taką małą zagadkę, ponieważ kolega kupił D3 po pierwszym lifcie i porównując funkcje z moją S8 D2 odkryliśmy, że u niego kierownica po wciśnięciu przycisku od trybu parkingowego (obok sterowania kolumną kierownicy) podnosi się jedynie do góry, gdy u mnie wsuwa się jeszcze do przodu w kierunku podszybia.
Dodam, że testowaliśmy z jego kierownicą wysuniętą na maxa w stronę kierowcy i nadal nic.
Czy jest to normalne, żeby nowsze auto tego nie miało, czy powinien to sprawdzić? Samo sterownie kolumną kierownicy działa bez zarzutu...
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Chowanie się kierownicy po zaparkowaniu auta
[D3 ALL ] Chowanie się kierownicy po zaparkowaniu auta
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 11:12 przez r4q, łącznie zmieniany 1 raz.
A no to sie jednak trochę zdziwiłem, że D3 ma tylko przesuwanie do góry... ciekawe dlaczego zrezygnowali z wsuwania się kiery do przodu auta. Mi tam aż tak bardzo ta opcja się nie przydaje, no chyba, że wiozę za sobą kogoś kto potrzebuje sporo miejsca i muszę przysunąć fotel do przodu to wtedy łatwiej wysiąść jak kolumna schowa się i podniesie na maxa (zawsze można też zgubić sadło ale to więcej roboty
)
dzięki za odpowiedzi, kolega już się nie martwi, że ma coś zrypane a ja mam chociaż jedną rzecz z wyposażenia fajniejszą od niego ;D

dzięki za odpowiedzi, kolega już się nie martwi, że ma coś zrypane a ja mam chociaż jedną rzecz z wyposażenia fajniejszą od niego ;D