![]() |
![]() |
![]() |
Jasna skora
-
- Super Klubowicz
ja chciałem kupić jakiś droższy/lepszy środek do czyszczenia i konserwowania skóry niestety producent nie wysyła środka gdy temperatury są w okolicach zera i mniej ponieważ może się zwarzyć i stracić swoje właściwości. Dlatego czekam aż sie ociepli i będe testował. Do mycia z zewnątrz używam środków carvalet i jestem bardzo zadowolony. nie zostawia smóg i nie utlenia aluminium.
-
- Forum Audi A8
Ja mam taki zestaw kolorów i jest ok. Lepiej komponowało by się jasne wnętrze z ciemnym lakierem, nie zlewa się tak, jak czarny lakier z czarnym wnętrzem.
U mnie to wygląda tak:
zdjęcia robił jeszcze poprzedni właściciel, trochę je rozjaśnił, w rzeczywistości tapicerka jest minimalnie ciemniejsza
nie ma tam jakichś wielkich zmian po FL. Największa to chyba taka, że po FL nie było już tych foteli poprzeszywanych wzdłuż siedziska-bez dopłaty przed FL.zawsze lubiłem jasne wnętrza i zawsze żałowałem, że w Audi ładne jasne wnętrza zaczynały się od D3 po lifcie...
U mnie to wygląda tak:
zdjęcia robił jeszcze poprzedni właściciel, trochę je rozjaśnił, w rzeczywistości tapicerka jest minimalnie ciemniejsza