Koledzy,
Proszę o opinie. Znalazłem takie cudo. Buda w stanie rewelacyjnym. Auto w stanie oryginalnym, lakierowana tylko maska. Powodów na razie nie znam. Pytanie o silnik. Daje rade? Bo czytałem niestworzone historie. Dziękuję za sugestie.
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a8-2 ... E38fN.html
[D2 02 2.5TDI ] WAUZZZ4D13N002472 - Płock
[D2 02 2.5TDI ] WAUZZZ4D13N002472 - Płock
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez jacksun, łącznie zmieniany 1 raz.
Marzenia się spełnia!
To że picowane to jasne, ale i tak myślę że stan jest ładny. Aż tak odpimpowac auta się nie da. Chyba że w Photoshopie. Bardziej pytam o silnik po takim przebiegu. Bez względu na historie wymieniac łańcuch rozrządu? Oleje i filtry to wiadomo. Jak szacujecie pakiet startowy? 10k?
Marzenia się spełnia!
Przebieg wygląda na realny w stosunku do zużycia elementów nadwozia.
Wnętrze ładnie utrzymane i wygląda na zadbane.
Rozrząd moim zdaniem warto zmienić dla własnego bezpieczeństwa i spokoju (żeby się nie zdziwić w trasie jak mój kolega co nie posłuchał się w Renalut Scenic - pasek rozrządu pękł 450 km od domu...).
Pakiet startowy będzie zależny od ewentualnego zużycia elementów podwozia i zawieszenia.
Wnętrze ładnie utrzymane i wygląda na zadbane.
Rozrząd moim zdaniem warto zmienić dla własnego bezpieczeństwa i spokoju (żeby się nie zdziwić w trasie jak mój kolega co nie posłuchał się w Renalut Scenic - pasek rozrządu pękł 450 km od domu...).
Pakiet startowy będzie zależny od ewentualnego zużycia elementów podwozia i zawieszenia.