Czesc,
Czy to jest cos warte ogladania? Pochodze ze Szczecina i szukam czegos do dlubania weekendowego. Najbardziej martwi mnie ten wyciek oleju i dopytalem o to sprzedajacego. Wiem, ze trzeba bedzie wlozyc w niego z dyche i jestem na to przygotowany. Pytanie czy jest to jakakolwiek Waszym zdaniem baza do dalszych prac?
https://www.olx.pl/d/oferta/audi-a8-d2- ... 1b88820992
Poprosilem rowniez zdjecia tych drzwi kierowcy bo nie ma ich tam na w galerii. Dajcie znac co sadzicie.
[D2 96 4.2PB ] Szczecin
-
- Forum Audi A8
[D2 96 4.2PB ] Szczecin
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez serekzolty, łącznie zmieniany 1 raz.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Co do wycieku z miski - jak z dołu to nie problem, gorzej jak z góry, trochę rozbierania jest (to są normalne, typowe wycieki w tych silnikach).
Skąd wie, że leci z elektrozaworów ?
Jak ma to być baza do czegoś to fajnie jakby była prosta, za te $ nie ma co cudów oczekiwać, ale dycha to może być mało (tak tylko żebyś wiedział na co się porywasz)
Skąd wie, że leci z elektrozaworów ?
Jak ma to być baza do czegoś to fajnie jakby była prosta, za te $ nie ma co cudów oczekiwać, ale dycha to może być mało (tak tylko żebyś wiedział na co się porywasz)
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
Sprzedajacy napisal mi dzis, ze cyt.: "olej cieknie z oringow z miski albo z filtra". No i faktycznie mam zdjecie od strony kierowcy i drzwi sie roznia. Nie jakos mega ale widac to. Wymieniane bo zona poprzednika cofala z otwartymi drzwiami :-)
Co do elektrozaworow to dopytam natomiast dostalem info, ze plyn byl dolewany "raz dwa razy" w przeciagu 8-smiu miesiecy.
Generalnie to czekam na VIN i wiecej fotek. Jak sie uda to moze jutro bym go obejrzal :-)
Co do elektrozaworow to dopytam natomiast dostalem info, ze plyn byl dolewany "raz dwa razy" w przeciagu 8-smiu miesiecy.
Generalnie to czekam na VIN i wiecej fotek. Jak sie uda to moze jutro bym go obejrzal :-)
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Jak ktoś przewali to potem jedynie zostaje założyć dmuchana podkładkę a nie zwykła, inaczej będzie kicać. Co do płynu, pewnie tez jakiś mały wyciek, a jak nie widać to zapewne z tyłu (może być jak tu: d2-96-42pb-wyciek-plynu-chlodniczego-z- ... t29788.htm
Generalnie spodziewać się można wszystkiego, a większość zapewne i tak wyjdzie przy rozbiórce jak zwykle.
Generalnie spodziewać się można wszystkiego, a większość zapewne i tak wyjdzie przy rozbiórce jak zwykle.
Black Cars Matters