sztuką jest właśnie kupić takie auto żeby wsiadać i jeździć! I nie oszukujmy się tu wzajemnie bo takich aut nie ma w tej chwili na naszym rynku!!! chodzi mi o stan techniczy, stan wnętrza i stan blacharsko-lakierniczy. Tak żeby jechać i nie było się do czego przyczepić... i tu wyprzedzę wypowiedzi które zaraz się pojawią że:(" takie to tylko nowe w salonie") bo to nie prawda... są ludzie którzy posiadają takie perły ale nie chcą sprzedać jak na razie :-/Osek pisze:Nie sztuka jest kupić S8 lub A8 za 19-20 tys a potem w nią włożyć kolejne pieniądze na rozrząd, wymiane zawieszenia, i w najgorszym wypadku na remont skrzyni a to już pokaźny wydatek.
Mogę coś powiedzieć na ten temat bo już oglądałem kilka sztuk takich S8/A8 FL od 30 do 38tyś. A ja jestem akurat takim kupcem że jeśli byłoby wszytko naprawdę ok to byłbym skłonny zapłacić za takiego starego kondona takie pieniądze! ponieważ wiem co ile kosztuje...
kupujcie S8 FL za 19-20 tyś POWODZENIA :mrgreen:
Teraz jestem już zdania że można wystawiać takie auta nawet i za 45tyś jednak auto jest warte tyle ile jest za niego w stanie zapłacić klijent ;-)
więc to jest temat dla mnie bez większego sensu.
Gdyby Maciu Twoje auto było czarne to wybrałbym się do W-wy na oględziny i cena 32tyś byłaby mi też nie straszna ;-) ale mam wymaganie podstawowe musi być black!