[D2 95 4.2PB ] Przegub wewnętrzny przedni lewy
[D2 95 4.2PB ] Przegub wewnętrzny przedni lewy
Witam.Dzisiaj byłem na podnosniku i kolejna niespodzianka.Mam rozwalony przegub wewnętrzny przedni od kierowcy.Jest to przyczyna wibracji przy prędkosci 80-100 km/h.Proszę Was dajcie namiary gdzie go kupić i możliwie tanio.Mechanik znalazł jeden z półośką za 877 zł.,mówiąc,że nie ma zamienników?Muszę go szybko wymienić bo wybieram się w dłuższą podróż.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2016, 08:09 przez kojot, łącznie zmieniany 1 raz.
Zadzwoniłem i faktycznie facet wie o co chodzi.W poniedziałek mi wysyła.Dzięki.
[ Dodano: 2009-10-09, 19:28 ]
W końcu wymieniłem przegub.Gdy zdjęliśmy stary to przeżyłem szok.W manszecie ani grama smaru i wszystko rozklekotane.Po załeżeniu nowego wibracje ustały,a skrzynia wydaje mi się,że lepiej tj. płynniej zmienia biegi.Cały koszt to 300 zł.Pozdro.
[ Dodano: 2009-10-09, 19:28 ]
W końcu wymieniłem przegub.Gdy zdjęliśmy stary to przeżyłem szok.W manszecie ani grama smaru i wszystko rozklekotane.Po załeżeniu nowego wibracje ustały,a skrzynia wydaje mi się,że lepiej tj. płynniej zmienia biegi.Cały koszt to 300 zł.Pozdro.
kojot,
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu