![]() |
![]() |
[D2 98 4.2PB/LPG ] Patent na odkrecenie wlewu w tylnym mos
[D2 98 4.2PB/LPG ] Patent na odkrecenie wlewu w tylnym mos
Ktosm ma jakis patent na odkrecenie wlewu i spustu w tylnym moscie. Tak zapieczone mam to że niczym ruszyc tego nie moge. Stuknąć mlotkiem przy wlewie nawet nie ma jak, bo zamachu nie ma jak wziac. Nic sie nie dzieje, most chodzi normalnie ale olej bym chcial zmienic tylko nie chce czegos pourywac a na metrowej rurce na kluczu ani drgnie.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Wojtuś pukałem cudowałem...kupa. poszukalim my śruby chyba 12-14 z dużym łbem na klucz np 22 i przyspawalim my to jak się dało. Ostygło to ale zarazem podgrzało dobrze gwint i ładnie sie odkręciło. Potem dokończysz taki spawik i bedzie juz o wiele lepszy korek. odkrecalim na chama to fakt ale tam jest sporo gwintu nie jakis drobniutki. Inaczej co możesz zorbic to wylac i wyjac dyfer i wlac spustem.
dobra, sprobuje tigiem w ogole ten korek troche nagrzac, jak temperatury złapie to moze odpusci, bo imbus cały czas mam cały - nie obrobiłem go bo za mądry jestem na to, zeby na hama ciągnąć 

Pozdrawiam Bugi