[D2 98 4.2PB ] Q- Dziwne przeskakiwanie opon przy skręcie
[D2 98 4.2PB ] Q- Dziwne przeskakiwanie opon przy skręcie
Witam wszystkich b.serdecznie.Jestem nowy na forum i potrzebuje pomocy.Posiadam a8 po przerobce w Mtm w Niemczech na s8,posiadaczem auta jestem pol roku.A teraz tak troche o problemie.Nie zwrocilem na to wczesniej uwagi ale przy skrecaniu w lewo lub w prawo mam wrazenie jak by mi opony przeskakiwaly z przodu tak jak by lecialy troche do przodu.Dodam ze audi quatro i ze jest na 18 oponach.Czy to jest moze normalne czy raczej nie.Zawieszenie cale nowe.Z gory dziekuje za pomoc
Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 14:51 przez Grisza, łącznie zmieniany 3 razy.
Jakiej firmy masz oponki. Bo nie każde dobrze trzymają na zakrętach no i w jakim stanie są te oponki. Widzę że jesteś z mazowieckiego to może wpadnij jutro na spota może coś w kilku uradzimy.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2010, 22:09 przez daro72, łącznie zmieniany 1 raz.
Dążenie do doskonałości.
kolego niewiem czy to ma cos wspolnego ale mam w silniku blad ktory opisany jest tak;szyna can nie widzi absu.ale z tego co sie zorientowalem to ten rok niema szyny can.niewiem czy to moze tak jest po zmianie oprogramowania w silniku bo moc w nim jest zwiekszona o 40km.a w skrzyni jest blad stopu i opis zle oprogramowanie skrzyni
[ Dodano: 2010-09-11, 22:26 ]
kolego jestem z siedlec.a gdzie to spotkanko
[ Dodano: 2010-09-11, 22:26 ]
kolego jestem z siedlec.a gdzie to spotkanko
Jeśli chodzi o pierwszy błąd to może właśnie być to. Czyli brak komunikacji z abs. Myślę że to nie jest wina MTM oni czegoś takiego by nie przepuścili. Może ktoś inny w aucie grzebał a nie MTM. Co do drugiego błędu to się nie przejmuj. Błąd stopu wyskakuje wtedy kiedy skanujesz skrzynie bez wciśniętego hamulca.
Dążenie do doskonałości.
Spot w Warszawie... pełne info znajdziesz tutaj:Grisza pisze:(...) kolego jestem z siedlec.a gdzie to spotkanko
http://www.a8team.pl/topics11/309,302.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-