[S8 D2 98 ] Drgania w przedziale 90-140 km/h
Po zamianie felg i opon jest lepiej ale wibracje nie do końca ustąpiły. Przy skręcie w lewo mam podobne szumy jak u Emila i postawił bym może na łożysko, ale wibracje są przy określonych prędkościach: 50-60, 70-80 potem 110-120 po 140 ustają.
Dzięki za podpowiedź. Sprawdzę Twoim sposobem. Dam znać ale myślę, że to nie koniec tematu. Choć bardzo bym chciał.
Powalczę i dam znać. Dzięki za podpowiedź.
[ Dodano: 2016-11-21, 14:51 ]
No to powalczyłem. Przy okazji wymiany rozrządu horror u mnie, bo musiałem mieć stary rozrząd w ręku żeby dopasować nowy. Doszczelniłem miskę olejową i sprawdziłem olej w skrzyni biegów. Okazało się że brakowało ponad pół litra. Niby mało ale na razie nie odczuwam już tych wibracji Pozostało mi tylko łożysko z przodu. Tragedii nie ma, ale niedługo wymienię.
[ Dodano: 2016-11-21, 14:51 ]
No to powalczyłem. Przy okazji wymiany rozrządu horror u mnie, bo musiałem mieć stary rozrząd w ręku żeby dopasować nowy. Doszczelniłem miskę olejową i sprawdziłem olej w skrzyni biegów. Okazało się że brakowało ponad pół litra. Niby mało ale na razie nie odczuwam już tych wibracji Pozostało mi tylko łożysko z przodu. Tragedii nie ma, ale niedługo wymienię.