Pytanie moje jest do Was teraz takie czy ostatnie numery mogą się różnić?? co oznaczają za co odpowiadają?? bo większość kom jakie znalazłem to początek i środek ma taki sam ale końcówki maja różne np. 558 G, 560 F czy będą jakieś problemy jeżeli założył bym kom z inną końcówka numeru jak jest u mnie??
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] Padł komputer silnika
-
Łukasz10
- Forum Audi A8

[D2 00 4.2PB/LPG ] Padł komputer silnika
Witam Wszystkich. Nie wiem czy temat był już zakładany ale nie znalazłem nic konkretnego. Dostałem właśnie fajny prezent na święta a mianowicie chodzi o to że padł mi komputer silnika
Chce kupić drugi i wiem ze najlepiej będzie jak bym znalazł z identycznym numerem a łatwo nie będzie. Mój numer kom to 4D0 907 560 G
Pytanie moje jest do Was teraz takie czy ostatnie numery mogą się różnić?? co oznaczają za co odpowiadają?? bo większość kom jakie znalazłem to początek i środek ma taki sam ale końcówki maja różne np. 558 G, 560 F czy będą jakieś problemy jeżeli założył bym kom z inną końcówka numeru jak jest u mnie??
Łukasz10
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

-
Łukasz10
- Forum Audi A8

Coś polecacie czy mogę włożyć komp o podobnych numerach czy lepiej szukać idento?? bo słyszałem że nie które były ulepszone nie wiem w czym ale tak słyszałem i tam był trochę inny numer ale dokładnie tego nie wiem czym się sugerować przy szukaniu drugiego kompa czy jego numerem czy datą produkcji??
Łukasz10
- k44761
- Super Klubowicz

-
Łukasz10
- Forum Audi A8

objawy miał takie że zaczynał głupieć silnik pracował nie równo apetyt na paliwo wzrosło a czasami było dobrze tempomat przestał działać wchodził od czasu do czasu w tryb awaryjny silnik i skrzynia. błędów wywaliło od groma z sondami dawki paliwa uszkodzoną pamięć rom nastawniki wałków i o wiele więcej innych błędów.
Łukasz10