[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
Na razie dam spokój, nie lubię strasznie jak w aucie mam jakieś stuki, piski i inne takie ale co zrobić. Faktycznie perfekcji chyba nigdy nie będzie... Dodam jeszcze, że dzisiaj zaczęło się coś dziać ze światłem pozycyjnym, po włączeniu świateł zapala się kontrolka, że jest spalona żarówka ale po przejechaniu kilkuset metrów sama się zapala... też olewam na razie.
Gunner, ale u Ciebie ten niby nastawnik nie odzywa się od razu tylko po chwili od odpalenia, tak wysłuchałem z tego filmu. U mnie to wygląda inaczej, od razu jest przez 1sekundę minimalnie głośniejszy start, całkowicie inaczej to brzmi i nie wyłapie tego na żadnym filmie. Wygląda na to, że u mnie to nie nastawnik...
Dokładnie. Dopiero chwilę po odpaleniu to słychać a nie równo z odpaleniem auta.beyer28 pisze:Gunner, ale u Ciebie ten niby nastawnik nie odzywa się od razu tylko po chwili od odpalenia, tak wysłuchałem z tego filmu. U mnie to wygląda inaczej, od razu jest przez 1sekundę minimalnie głośniejszy start, całkowicie inaczej to brzmi i nie wyłapie tego na żadnym filmie. Wygląda na to, że u mnie to nie nastawnik...