![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] LPG - zrób to sam
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Już teraz mozna to zrobic, od tego właśnie jest szyna can. Dwa przewody mogące obsłużyć kilkadziesiąt urzadzeń 
1. Zmieniłem umieszczenie elektrozaworu jak daniel sugerowal. Mam ten OMB - jedno wejście, dwa wyjścia. Pytanie czy długośc przewodów FARO pomiędzy wyjściami elektrozaworu a wejściami fazy ciekłej do reduktora (tych dwóch połówek) musi być jednakowa?
2. Gdzie dajecie filtry fazy lotnej? Bo między reduktorem a głowica mi sie nie zmieści (za mało miejsca) a pod osłoną jak dam taki 2x2 wyjscia to nie mieszczą mi się przewody

Pytania dodatkowe:danishow pisze:karol208, to jest myśl ...jeden przewód zamiast kilkudziesięciu
1. Zmieniłem umieszczenie elektrozaworu jak daniel sugerowal. Mam ten OMB - jedno wejście, dwa wyjścia. Pytanie czy długośc przewodów FARO pomiędzy wyjściami elektrozaworu a wejściami fazy ciekłej do reduktora (tych dwóch połówek) musi być jednakowa?
2. Gdzie dajecie filtry fazy lotnej? Bo między reduktorem a głowica mi sie nie zmieści (za mało miejsca) a pod osłoną jak dam taki 2x2 wyjscia to nie mieszczą mi się przewody

Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
No tak ale zapomniałeś, że każde te urządzenie ma jeszcze masę innych kabelków z różnych czujników itp.Bugalon pisze:Dwa przewody mogące obsłużyć kilkadziesiąt urzadzeń

Nie, o ile nie będzie metra różnicyBugalon pisze:czy długośc przewodów FARO pomiędzy wyjściami elektrozaworu a wejściami fazy ciekłej do reduktora (tych dwóch połówek) musi być jednakowa?

Tam gdzie jest miejsce, ja ma u siebie zamontowane między reduktorem a przednią lampą ...2 pojedyncze filtry (jedno wejście i wyjście).Bugalon pisze:Gdzie dajecie filtry fazy lotnej?
u mnie na cisnieniu 1,1 ciągną do końca obrotomierza przy delikatnie podniesionym mnozniku (bez dysz oczywiscie), wrzucę do tego tematu jeszcze foty instalki ale dopiero za tydzien lub dwa, mam porobione wszystko elegancko tylko listwy jeszcze musze wymienic.
Pozdrawiam Bugi