![]() |
![]() |
![]() |
[D2 3.7PB ] Kilka pytań na temat silnika
hmm Colln bez urazy , ale tak myśląc doszedłem do wniosku że wiem czemu u ciebie nie słychać silnika przy 160KM/godz i czemu leci cantry 
plujesz sobie w brodę tak naprawdę że nie masz V8 , tak mógł byś posłuchać trochę Ładniejszej muzyki dla uszu
Bez Urazy na prawdę nie chciałem cię urazić ;-)

plujesz sobie w brodę tak naprawdę że nie masz V8 , tak mógł byś posłuchać trochę Ładniejszej muzyki dla uszu

Bez Urazy na prawdę nie chciałem cię urazić ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

and808 - przyczytaj kto naprawdę był prowodyrem zaczepnego poziomu
kiedyś dawno temu mój kolega jeżdżąc 125P (tak tylko rekreacyjnie , dla kultu ) jak mu coś zaczynało żle pracować w maszynie i wydawało coraz głośniejsze dźwięki podkręcał radyjko i juz było dobrze - no ale do momentu jak staną całkowicie :lol:
tak czy inaczej każdy słucha tego czego chce , pozdrawiam
kiedyś dawno temu mój kolega jeżdżąc 125P (tak tylko rekreacyjnie , dla kultu ) jak mu coś zaczynało żle pracować w maszynie i wydawało coraz głośniejsze dźwięki podkręcał radyjko i juz było dobrze - no ale do momentu jak staną całkowicie :lol:
tak czy inaczej każdy słucha tego czego chce , pozdrawiam
DiM, to kup sobie już lepiej A1 to przynajmniej będziesz mógł sobie przy silniku podłubać 8-)
1 co do skrzyni to od powiedziane , naprawa skrzyni od 3000zł do 7000zł
2 co do gazu to też od powiedziane ,
3 co do zawieszenia to komplet na przód około 1000zł
4 silnik ?? nie wiem , jak na razie to nie miałem nic do robienia przy silniku .
4 silnik ?? nie wiem , jak na razie to nie miałem nic do robienia przy silniku .
Ps:

Ps:

Pytanko .Ile bedzie Cie kosztowało całkowite przemalowanie autka?mdamian pisze:DiM, to kup sobie już lepiej A1 to przynajmniej będziesz mógł sobie przy silniku podłubać 8-)

3500 zł

Znajomy lakiernik będzie malować

Ps:

Ps:

To co da radę to wyciągnie , resztę oklei .
To i tak nie dużo jak za zrobienie tylnego błotnika i polakierowanie całej :mrgreen:
To i tak nie dużo jak za zrobienie tylnego błotnika i polakierowanie całej :mrgreen:
Ps:

Ps:

tyle ile ty masz latartekk pisze:Colln, a do tych 160 km/h to jak długo się turlasz?
gdybym ponownie kupował A8 (celowo piszę A a nie S) to na 200% nie kupię V8 a przecież nigdy nikogo nie namawiałem na to co ja wybrałem - nie kupiłem przypadkiem i jestem zadowolonymdamian pisze:plujesz sobie w brodę tak naprawdę że nie masz V8
nie trzeba dzieckiem być każdy ma prawo głosuand808 pisze:no tak,
i jak tu miec inne zdanie ?
;-)artekk pisze:zgodzę się, że silnika nie słychać, ponieważ A8 D2 przy tej prędkości w odróżnieniu od S-klasy i 7er emituje dość głośne hałasy toczenia kół i powietrza opływającego karoserię.
A Ty Colln masz S-klasę W140, miałeś chyba 7er i S-klasę W220, więc wybacz, ale nie rozumiem czym się zachwycasz?
tak miałem też jeszcze większe auta, ależ ja się niczym nie zachwycam, już to ze 2-3 razy pisałem, ze Audi nigdy komfortem się nie zbliży do tamtych - Audi kupiłem bo mi się podobało :-P
w przeciwieństwie do muzyczek które koledzy mi podsyłają, bardzo dziękuję - jadąc w trasę country nie męczy, nie pozwala zasnąć i emocjonalnie przenosi w inny świat (tak wsiadając do aut czy wielu nie ma takiego uczucia że ucieka od codzienności i czasem chętnie pojechałoby się gdziekolwiek byle jechać :-)
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2