![]() |
![]() |
![]() |
[D2 3.7PB ] Kilka pytań na temat silnika
mam prawko na takie ustrojstwo aczkolwiek nie miałem okazji Mackiem jeździć, za to miałem kilka typowo amerykańskich autek więc klimat znam 8-) w niczym się nie spinam a limuzynę traktuję jak limuzynę a nie ścigacz, może kiedyś takie forum będzie działało na zasadzie video rozmów to byś widział mój uśmiech :-D
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
Wyslij foto usmiechu............. ;-)colln pisze:mam prawko na takie ustrojstwo aczkolwiek nie miałem okazji Mackiem jeździć, za to miałem kilka typowo amerykańskich autek więc klimat znam 8-) w niczym się nie spinam a limuzynę traktuję jak limuzynę a nie ścigacz, może kiedyś takie forum będzie działało na zasadzie video rozmów to byś widział mój uśmiech :-D
Z ciekawości dziś też spróbowałem chwilę poturlać się 160 i u mnie było prawie 4000 na obrotomierzu na 6 biegu. W aucie nie było przy tym słychać jakichś dokuczliwych odgłosów od kół jak gdzieś tu wcześniej ktoś napisał, ale to być może po prostu kwestia innych opon.colln pisze:a ja się turlam 160 po autostradzie mam wtedy raptem 3000 obrotów, w aucie leci country i nie słyszę silnika 8-)
no wiem, miedzy innymi dlatego kupiłem to co w opisie obok bo u mnie (automat 5) jest 3000 wtedy :mrgreen: :mrgreen:apg pisze:Z ciekawości dziś też spróbowałem chwilę poturlać się 160 i u mnie było prawie 4000 na obrotomierzu na 6 biegu.
co do słyszenia odgłosów to słyszą je ci co mają lub mieli możliwość jeździć innymi cichszymi wozi
uśmiech dla wszystkich - (lepszy od mojego)