Pisałem do firmy Energy Gaz, o to ich odpowiedź.
Szanowny Panie,
Cieszę się, że zwrócił się Pan do Energy o dobór instalacji do Pana samochodu. Przesyłam ofertę zgodnie z umową z przyjemnością polecając najlepsze w swojej klasie instalację LPG.
Proszę zaufać mojemu doświadczeniu, sam użytkuję Audi i bliska jest mi ta marka. Wszystko zależy od sprzętu i od wiedzy praktyki zakładu montującego - a tego z pewnością mnie ani moim Pracownikom nie można odmówić!
Rekomenduję do Pana AUDI 2 instalacje, które gwarantują komfort i niezawodność korzystania z samochodu po montażu LPG !!!
1.Wtrysk Gazu IV generacja - P&D która będzie bezbłędnie działała w Pana samochodzie. To włoska instalacja, oryginalna, dedykowana do Pana samochodu, która zasilona 2 reduktorami Max będzie działała profesjonalnie i da Panu komfort użytkowania samochodu. 24 miesiące gwarancji bez limitu kilometrów i z Serwisem Gwarancji Krajowej to oferta dla Klientów wymagających i chcących z 100% zaspokoić swe potrzeby względem LPG. Koszt montażu to 6200 zł brutto. Tuta instalacja warta jest Pana uwagi jako alternatywa, a ja z przyjemnością zajmę się jej montażem.
2.Vialle -gaz ciekły LPG , set holenderski, najnowsza V generacja gazu w fazie ciekłej, 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów ze zbiornikiem w miejsce koła zapasowego - całkowity koszt montażu 7500 zł dopłata do pompy, która spełni wymogi silnika Audi.W Energy nie stosujemy zamienników, czy okazyjnie zakupionych części. Wszystko jest oryginalne, dedykowane do mocy i potrzeby PANA samochodu, dlatego wszystko gra i Klientów mamy dużo i stale poprzez polecenie! To może i nie mała kwota, ale jak komuś zależy na jakości i finalnie na osiągach samochodu to innej opcji Pan lepszej nie znajdzie. Zastanawiam się Pan dlaczego Vialle, jest tak wyjątkowe- pod spodem odpowiedź. Zachęcam do lektury!
http://www.egp.pl/cieklywtrysk.htm
Montujemy w ciągu jednego dnia. Podstawia Pan samochód rano o 8 mej a odbiera samochód najpóźniej dnia następnego koło południa.
Po emisji Samochód Marzeń - Kup i Zrób przy współudziale Energy zainteresowanie tą instalacją wzrosło diametralnie, zatem proszę o wzięcie tego pod uwagę.
Zapraszamy do obejrzenia galerii Energy z realizacją LPG do AUDI :
www.egp.pl/lpg-do-audi.htm