![]() |
![]() |
[D3 05 W12/LPG ] Nie zbiera sie na benzynie
Wiem ze to klub wzajemnej adoracji ale trochę obiektywizmu by się przydało, rączka od drzwi skrzypi i podatna na zarysowania przy minimalnym dotknięciu,przycisk od szyberdachu schodzi z niego farba,w środku wszystko skrzypi,słupek boczny o który obciera pas, z tego słupka schodzi farba bo to jest tylko pomalowane, przy lewarku od biegów tak marnie zakończone takim pustym plastykiem i cienkim, w przedlifcie wiecznie przy klamce zmarszczony materiał, taka niedoróbka, ja już dawno się wyleczyłem z przewagi dzięki technice i z całego VAG, D2 przy LS400 i W140 to śmieć, jednej rzeczy nie można odmówić firmie Audi to Quattro, to jest atut i broń tego auta, te forum tez lubię i dlatego na nim jestem
Uwierz mi, nie brakuje mi tegoInter32 pisze:ale trochę obiektywizmu by się przydało
Nie zgodzę się z tym, Lexus i MB wyglądają jak auta lat 80-tych, zero wyglądu z zewnątrz a w środku jeszcze gorsza lipa. Powyższe wymienione przez Ciebie mankamenty u mnie nie występują ...auto ma 17 lat, prawie 400 tyś. km przebiegu. Może poprzedni właściciel nie dbał o Twoją brykę, może masz ręce jak papier ścierny ...w każdym bądź razie D2 to moim zdaniem najbardziej dopracowane auto tego koncernu.Inter32 pisze:D2 przy LS400 i W140 to śmieć
Poza tym zboczyliśmy z tematu, za kilka dni tu posprzątam.
Napisałem, że wygląda jak auta z lat 80-tych a nie że w tych latach było produkowaneInter32 pisze:W140 debiutowało w 91 roku ... wiec nie kupuje tego argumentu że to auto z lat 80