Licze na przepiękne audi d5 które pozamiata w swoim segmencie z mocnym ekonomicznym dieslem

![]() |
![]() |
![]() |
Pewnie ma problem z ta czescia zdania:pebo pisze:Rafi, jak wrażenia po premierze D5?raftor pisze: (...)Licze na przepiękne audi d5 które pozamiata w swoim segmencie z mocnym ekonomicznym dieslemno i oczywiście na szybki spadek cen a8 d4 i a7
To prawda, nowe A8 stało się juz takie zwyczajne, nie tak jak A8/S8 D2 polift gdy królowało swoją bytnościa.Hgo pisze:gorzej niżeli BMW 7, nie wspominając o S klasie- która dosłownie deklasuje konkurencję.
Wiesz kupując auto z takim silnikiem powinieneś się z tym liczyć, że pali ile pali.Hgo pisze:Wiele osób mi powiedziało,słyszałem w salonie ,serwisie ... Jeśli kupujesz a8 ,a pytasz o spalanie,to nie stać Cię na jej utrzymanie. Kup wtedy a6 2.0tdi
jak rozumiem kolega zachwala 3.0TFSI....dawid_oskar pisze:w porownaniu do benzyny na kompresorze reakcja na gaz jest inna ,ja jestem z tfsi zadowolony
10/10Hgo pisze:Nie powielaj tych głupot.dawid_oskar pisze:Wiele osób mi powiedziało,słyszałem w salonie ,serwisie ... Jeśli kupujesz a8 ,a pytasz o spalanie,to nie stać Cię na jej utrzymanie. Kup wtedy a6 2.0tdi