Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 97 2.8PB ] bose i wzmacniacz plus tuba

dudusio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 97 2.8PB ] bose i wzmacniacz plus tuba

Post autor: dudusio » 21 lis 2017, 16:18

Czy ktos probował podłączyć? a8 sprzed lifta i mam przerobioną konsole z poliftowej.. wsadzilem tam chinczyka 2 dinowego. nadal nie moge dojsc do sedna podlaczenia wszystkich glosnikow.. ale nie w tym rzecz. wzmacniacz magnat edition four 1160W + tuba blaupunkt gtt 1200.. radio nie wysyla sygnału włączającego wzmaka... probowałem na zwykłym radiu pionier z wyjsciem na wzm.. to samo.. ktos cos podobnego mial moze?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2017, 19:17 przez dudusio, łącznie zmieniany 2 razy.

igor.ostrowski
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: igor.ostrowski » 11 gru 2017, 15:18

W d2 masz plus aku w bagażniku, oszczedzisz na kablach i montażu, klocki masz słabe, kabel 10 mm w zupełności wystarczy, remote do wzmacniacza nie musisz ciągnąć nawet od radia, możesz go znaleźć w bagażniku, np pobrać od postojówki z lampy tylnej, to tylko prąd wzbudzający więc nie ma znaczenia skąd będzie. Sygnał żeby nie ciągnąć przez całe auto możesz podkraść od tylnych głośników w półce konwerterem sygnału wysokiego na niski. A jak masz tunel na narty, wyjmij worek i otwórz go, sciana grodziowa mocno tłumi.

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 11 gru 2017, 20:16

dudusio pisze:Czy ktos probował podłączyć?
Bawiłem się w zeszłym roku we wzmacniacze i tuby, pewnie na letni sezon znów założę. Sygnał do wzmacniacza brałem ze wzmacniacza BOSE, dochodzi do niego plus po zapłonie ...czyli wszystko podłączasz w bagażniku, kilkanaście minut roboty ;)
igor.ostrowski pisze:A jak masz tunel na narty, wyjmij worek i otwórz go, sciana grodziowa mocno tłumi.
Przy otwartym tunelu bez worka słychać szum jazdy, także nie polecam <cicho>

dudusio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dudusio » 13 gru 2017, 12:40

Dzięki. Pomogles bardzo <chura>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl