Da się wymienić radiop concert na np concert z CD ??
Zamysł jest taki by nie naprawiać concerta na kasete (nie ma zmieniarki) tylko wrzucić radio concert na CD by wszystko się wyświetlało na FISie i działało jak powinno.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2015, 15:48 przez Lechu, łącznie zmieniany 1 raz.
musisz kupic sobie adapter can z obsluga fis na allegro.
co do radia mam takiego concerta II na sprzedaz, jezdzilo w mojej s8. 100% sprawne legalne. stan idealny.
Ja troche z innej beczki- czy posiada moze ktos schemat kabli głosników w tylnych drzwiach?
Niestey ale zakupiłem auto z nieorginalnym radiem i od początku tył nie gra. Dokupiłem moduł ale niestety nie pomogło.
Wydaje mi sie że z radia wychodzi glos na 4 glosniki. Tak ze tył chyba jest razem z tymi w półce czy z przednimi drzwiami????????????
Z góry dziekuje za pomoc
Z radia wychodzą tylko na przednie głosniki a cały tył jest juz pod wzmacniaczem(bose) lub ma aktywne głosniki(zwykły)
Ja tez kupiłem bez radia i co gorsza w odciętymi kostkami. Po kilku latach pojechałem do typa co sprzedawał te adaptery i za stówke z adapterem mi wszystko podłączył. Godzina dłubania.
Nie do końca.. BOSE zasila wszystkie 8 głośników, natomiast Nokia (Tonsil) ma 10 z czego 4 z przodu lecą z radia, a wzmacniacze pod tylnymi wooferami w półce zasilają po 3 głośniki (woofer i w tylnych drzwiach).
Schematy są na forum.